Menu
EUR
Wat heb ik écht nodig in een professionele horeca keuken?

Wat heb ik écht nodig in een professionele horeca keuken?

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Een horeca afzuigkap voor een frisse ventilatie

Uitstekende ventilatie en een luchtkwaliteit die op en top is, dat willen we allemaal en met onze horeca afzuigkappen is dit binnen handbereik. Het is een onmisbaar product in uw professionele horeca keuken. Bij HorecaRama hebben wij afzuigkappen met en zonder motor. De variant met een motor heeft aan de binnenkant van de kap, achter de filter lamellen een ingebouwde motor. Dit model is helemaal ready to go en het installeren ervan gaat sneller en gemakkelijker. Wel is er wat meer geluid te horen bij dit model. De horeca afzuigkap zonder motor is ook aanwezig in ons assortiment. Deze afzuigkap is vaak te zien in combinatie met een losse motor die ergens anders in het pand of buiten is geplaatst. De keuze is reuze en neem vooral een kijkje bij onze volledige collectie van de horeca afzuigkap.

Het koelen en vriezen van uw prachtige producten

Dan komen we aan bij het tweede punt voor uw professionele horeca keuken. Dit is het gedeelte van koelen en vriezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een horeca vrieskast of een koelkast. Een horeca vrieskast hoort er ongetwijfeld bij, want dit gebruikt u om bevroren producten op te slaan die meteen de vriezer in gaan.

Of het nou gaat om een tafelmodel van de vrieskast, een uitvoering met een dichte deur of met een glazen deur, het is allemaal mogelijk. Er zijn vrieskasten met een inhoud van 300 liter, 400 liter, maar ook grotere modellen met een inhoud van maar liefst 900 liter. Het is ook aan te raden om de vrieskast niet naast een warmtebron te plaatsen. Hierdoor gebruikt de koeling meer energie en wordt de juiste temperatuur niet behaald.

Daarnaast zijn er ook de niet te missen horeca koelkasten die u echt nodig heeft in uw professionele horeca keuken. Ook bij deze modellen is er een divers aanbod. Een kleiner model of een grote variant met een dichte of juist een glazen deur, de keus is aan u! In de koelkast bewaart u uw prachtige producten op een overzichtelijke manier zodat u snel de juiste producten heeft gepakt. Op onze pagina over koelen en vriezen ziet u welke apparatuur er allemaal is.

Een horeca vaatwasser voor een glimmende vaat

Vervolgens zijn we bij de horeca vaatwasser beland voor een glimmende vaat. In een professionele horeca keuken hoort dit dan ook zeker een goed plekje te krijgen. Wij hebben diverse horeca vaatwassers zoals een voorlader vaatwasser voor de kleinere horecazaken. Dit model zet u vaak neer onder een tafel of naast andere professionele horeca apparatuur. Het beste is om deze uitvoering te plaatsen op een onderstel voor een prettige werkhoogte. Deze voorlader vaatwasser K50 van Hendi is te gebruiken voor korven met een afmeting van 50x50cm. De glashoogte is 32,5cm en de maximale hoogte voor borden is 33,5cm. Het is een efficiënte machine voor een glanzende vaat. Voor een grotere horecazaak is een doorschuifvaatwasser aan te raden. Deze machine is gekoppeld aan een aan- en afvoertafel.

Voorlader vaatwasser - K50

 

Duurzame RVS meubels

Bij een professionele horeca keuken denkt u waarschijnlijk meteen aan duurzaam en eenvoudig onderhoud. Onze RVS meubels zijn daar dé ideale oplossing voor. Wij hebben diverse producten en deze zijn als volgt:

- RVS afzuigkappen

- RVS bladen, tafels en kasten

- RVS kasten, stellingen en planken

- RVS onderstellen en etagères

- RVS spoeltafels en vaatwasser tafels

- RVS trolleys en afvalbakken

Al deze producten bekijkt u bij onze pagina over de RVS fabriek.

Kookapparatuur voor het maken van de lekkerste gerechten

Voor het bereiden van de heerlijkste gerechten in uw professionele horeca keuken heeft u kookapparatuur nodig waar je u tegen zegt. Wij hebben diverse kooklijnen en het Italiaanse merk MBM springt hier écht tussenuit. De MBM Domina Pro 700 gebruikt hoogwaardige materialen en hierdoor geniet u een lange tijd van deze producten in uw professionele horeca keuken. Er zijn gasfornuizen, elektrische fornuizen, bakplaten en bijvoorbeeld friteuses. Deze apparatuur is er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er gasfornuizen met twee of met vier branders of bijvoorbeeld elektrische varianten met zes kookplaten. Het is maar net waar u het liefste mee kookt.

Ook voor een uitgebreide collectie van de horeca kookpannen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben pannen om mee te braden, te grillen, de altijd fijne koekenpannen, kookpannen en paellapannen. Dit is slechts een greep uit de collectie, want er zijn er nog veel meer!

Gasfornuis - staand model - 4 branders

 

Een complete keuken met klein materiaal

Om uw professionele keuken helemaal compleet te maken van A tot Z komen we aan bij het laatste punt en dat is het klein materiaal. Wij benoemen er hieronder een aantal:

- Horeca snijplanken: een snijplank is een veelgebruikt product en is er in verschillende varianten. Het is daarbij essentieel om goed te kijken waar u de snijplank voor gebruikt. In onze blog vertellen wij meer over de diverse kleuren horeca snijplanken: hoe gebruikt u deze op de juiste manier?

- Professionele keukenmessen: in een professionele horeca keuken bent u dagelijks verschillende producten aan het snijden. Van aardappelmesjes tot aan koksmessen en hakmessen, wij hebben het allemaal!

- Gastronorm bakken: de laatste in dit rijtje zijn de GN bakken. Deze bakken hebben gastronorm maten en zijn onder andere uitstekend om te gebruiken in koelkasten en in koelwerkbanken. In de bakken plaatst u zowel warme als koude gerechten en ook voor het bewaren van voedsel zijn deze bakken erg praktisch.

 

Horeca snijplank - diverse kleuren

 

Wilt u na het lezen van deze blog meer te weten komen over onze horeca producten? Lees dan ook de blog over de Robot Coupe groentesnijder: consistentie en efficiëntie in de keuken!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!