CaterCool

Catercool online kopen

Catercool is al meer dan 40 jaar geliefd, met name in Nederland en België, voor het ontwikkelen en produceren van producten voor de horeca op het gebied van koeling. Catercool ontwikkelt voortdurend nieuwe producten volgens de nieuwste methoden en technologieën. Met producten van Catercool haalt u dan ook kwaliteit en duurzaamheid in huis tegen betaalbare prijzen. Er zijn verschillende producten van Catercool op de markt voor het koelen van dranken, gerechten en het opslaan van voedsel. Bij HorecaRama kunt u alles wat u nodig heeft op het gebied van koeling aanschaffen en heeft daarbij een ruime keuze uit producten van het merk Catercool.

Catercool producten bij HorecaRama

HorecaRama heeft voor u verschillende ijsblokjesmachines van Catercool in het assortiment. Geschikt voor het maken van ijsblokjes tot 15KG per uur (tafelmodel) tot 25KG per uur. Verder kunt u kiezen uit verschillende opzetkoelvitrines voor het koel bewaren en aanbieden van drankjes, broodjes en andere versnaperingen. Het aanbod koelvitrines van Catercool bij HorecaRama is heel gevarieerd en bestaat uit onder meer opzetvitrines voor GN bakken die u op de toonbank kunt plaatsen. Verder vindt u grotere vitrines voor uw dranken, gebaksvitrines en drankendispensers van Catercool in het assortiment. Kijk naar het uitgebreide assortiment Catercool producten om uw keuze te maken.

Catercool en andere bekende merken

Als horecaspecialist biedt HorecaRama producten van een groot aantal bekende merken voor de inrichting van uw hotel en restaurant. Op het gebied van koeling heeft Catercool een grote naam. Caterchef is een gerenommeerd merk voor de inrichting van de keuken en u vindt dan ook een groot assortiment producten van Caterchef bij HorecaRama. Andere voorbeelden van merken zijn Buff, Buffalo, Amefa bestek, Birckenstock werkschoenen, Brabantia en Bolsius. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit maar liefst 150 merken voor de aanschaf van al uw horeca benodigdheden en er zijn ook veel budget artikelen verkrijgbaar. 

Lees meer
CaterCool