Imperia

Imperia online kopen

Imperia is een bekend merk voor de aanschaf van apparaten op het gebied van pasta en noodles. Met behulp van Imperia apparatuur maakt u zelf pasta en noodles in de gewenste maten en hoeveelheden. De pasta apparatuur van Imperia staat bekend om de goede kwaliteit en lange levensduur en u vindt bij HorecaRama een uitgebreid aanbod producten van dit bekende merk. U vindt bij HorecaRama ook andere artikelen voor het bereiden en serveren van pasta en een groot aantal bekende merken voor de aanschaf van al uw horeca benodigdheden.

Producten van Imperia bij HorecaRama

De keuze uit pasta/noodle apparaten van Imperia is bij HorecaRama zeer gevarieerd. Het pasta apparaat Imperia Titiana bijvoorbeeld is een relatief eenvoudige uitvoering van het pasta apparaat en wordt geleverd met hulpstukken voor dikte T2. Extra hulpstukken zijn los bij te bestellen. Een bijzonder luxe uitvoering van een pasta apparaat is de elektrische versie van Imperia en geschikt voor professioneel gebruik. Dit Imperia apparaat is uitgevoerd met een extra breed uitrolvlak en beschikt over een gepatenteerde instelknop voor het bepalen van de snijdikte. Extra snijwalsen zijn eveneens te verkrijgen bij HorecaRama.

Imperia snijwalsen

Pasta en noodles worden in allerlei soorten en maten bereid en geserveerd. U vindt bij HorecaRama dan ook een ruime keus uit Imperia snijwalsen. De snijdikte wordt aangegeven in T1 tot en met T4, oplopend in breedte van de pasta. De snijwalsen en hulpstukken zijn ook verkrijgbaar in combinaties. Of kies voor de complete “pasta fabriek” van Imperia. Een volledige set met onder meer een pasta apparaat van verchroomd gepolijst staal, hulpstukken voor het maken van spaghetti, lasagne, ravioli, een invetkwast, deegsnijder en meelschepjes.

Imperia en andere pasta benodigdheden

Wilt u pasta bereiden en serveren dan vindt u daarvoor bij HorecaRama alles wat u nodig heeft. Imperia pasta apparaten of pasta apparatuur van andere merken maar ook de benodigde accessoires. Kijk bijvoorbeeld naar de speciale pasta borden van HorecaRama, pasta manden, pasta kook apparaten of een vergiet speciaal voor het afgieten van pasta. 

Lees meer
Imperia