Numatic

Numatic International online kopen

Wie kent hem niet, Henry de stofzuiger? Een geweldig stofzuiger, voor professioneel gebruik, van het merk Numatic. Numatic is een van oorsprong Engels bedrijf, opgericht in 1969 en maakte de eerste stofzuigers voor professioneel gebruik. Stofzuiger Henry werd rond 1981 uitgevonden en was zo populair dat Numatic groeide en internationaal werd. In 1995 werden diverse dochteronderneming over ter wereld opgericht en Nederland volgde in 2004. Bij HorecaRama kunt u onder meer de bekende stofzuiger Henry aanschaffen.

Producten van Numatic

Bij HorecaRama kiest u naast stofzuiger Henry voor de bijpassende stofzuigerzakken en schoonmaakartikelen zoals een vuilniszakhouder op wielen. Stofzuiger Henry van het merk Numatic is geschikt voor dagelijks en professioneel gebruik in horeca bedrijven. Met een vermogen van 1200 watt is dit een zeer krachtige stofzuiger. Henry is voorzien van een professioneel stoffilter en kan ook zonder zak worden gebruikt. Deze Numatic stofzuiger heeft een snoer van maar liefst 10 meter zodat u overal zonder problemen kunt stofzuigen. Geleverd inclusief 9 hulpstukken voor het zuigen van kleden en vloeren, gordijnen, tapijt en meubilair. Stofzuigerzakken zijn bij HorecaRama los te bestellen in sets van 10 stuks.

Numatic en andere merken

Van het merk Numatic kunt u bij HorecaRama ook een vuilniszakhouder op wielen aanschaffen. Een zeer handig product voor het ophalen van afval in uw horeca onderneming. De vuilniszakhouder biedt plaats aan twee vuilniszakken en is voorzien van een deksel. Gemaakt van kunststof en voorzien van twee wielen. Ook voor andere merken afvalbakken of keukenapparatuur vindt u bij HorecaRama een uitgebreide keuze. U kiest uit producten van meer dan 150 bekende merken zoals Numatic of voor budget artikelen en tal van accessoires. Voor al uw horeca benodigdheden gaat u naar HorecaRama, de horeca groothandel voor hotel, restaurant, bar en catering bedrijf. 

Lees meer
stevig en stabiel
Mop systeem MMT 1616 B - zwart
Numatic