Menu
EUR
Borrelen met bitterballen en een frisse cocktail

Borrelen met bitterballen en een frisse cocktail

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Professionele horeca apparatuur voor bitterballen en borrelplanken 

Voor het bereiden van krokante bitterballen is een friteuse een ideaal product voor bij uw professionele horeca apparatuur. Hiermee serveert u binnen no time de lekkerste schaal of plank met bitterballen aan uw klanten. Neem bijvoorbeeld deze friteuse Modular 600. In deze friteuse gaat een inhoud van maar liefst 2x 8 liter, dus laat de bitterballen en andere snacks maar komen! Het is een waardevolle toevoeging aan uw professionele horeca apparatuur en het is een uitvoering op aardgas. Daarnaast werkt u en uw personeel op een veilige manier met deze friteuse door de thermostatische veiligheidsklep en de elektrische eindbeveiliging. 

Friteuse - Modulas 600

 

Naast de modellen op gas hebben wij ook elektrische uitvoeringen in onze collectie aan professionele horeca apparatuur. Zo hebben wij de friteuse staand model elektrisch van het Italiaanse merk MBM. Deze friteuse geeft een robuuste uitstraling aan uw professionele horeca apparatuur en heeft verchroomde, stalen frituurmandjes. Ook hiermee heeft u binnen een mum van tijd een rijkelijk gevulde schaal of plank met bitterballen. De kuip capaciteit is 18-20 + 18-20 liter en er is een veiligheidsthermostaat aanwezig. 

Friteuse - staand model

 

Na het bereiden gaat u de bitterballen aantrekkelijk serveren aan uw gasten. De houten serveerplanken zijn daar dé perfecte oplossing voor. Ze zijn er in verschillende maten en vormen zodat u kiest wat het beste bij uw horecazaak aansluit. Er zijn borrelplanken in een rechthoekige vorm, er zijn ronde modellen, varianten met en zonder een greep en ga zo maar door. Neem zeker een kijkje tussen ons uitgebreide assortiment van de houten serveerplank en laat het borrelen maar beginnen! 

Cocktail benodigdheden: wat kan er niet ontbreken 

De krokante bitterballen zijn een gouden combinatie met een dorstlessende cocktail of een mocktail. Hiervoor zijn er een aantal cocktail benodigdheden nodig en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Als eerste zijn er de cocktailshakers, want hier gaan de verschillende ingrediënten in om de cocktail mee te shaken. Deze shaker is er in een roestvrijstalen uitvoering, een glazen versie of bijvoorbeeld een shaker in een zwarte kleur. Of het nou gaat om 0,35 liter, 0,5 liter of 0,8 liter, ze zijn er allemaal.
 

In het rijtje van de cocktail benodigdheden is een barmaatje ook een topper. Hiermee heeft u snel en nauwkeurig de juiste hoeveelheid drank voor in de cocktail. Het barmaatje heeft veel weg van een zandloper en is er bijvoorbeeld in een roestvrijstalen of koperen versie. 
 

Dan is er de cocktail strainer en dit is om het ijs uit de cocktail te halen oftewel te zeven. Kies hierbij voor een fijn model of juist een grove variant om stukjes ijs of andere ingrediënten eruit te halen. Hierdoor houdt u een fijne cocktail over om op tafel neer te zetten. Een cocktail of mocktail is een echt feestje om te maken en natuurlijk om op te drinken. Ontdek nog meer van de cocktail benodigdheden in ons uitgebreide assortiment.  

Cocktailshaker - RVS    Barmaatje - RVS

 

Magnifieke mocktails en heerlijke cocktails 

Voor het bereiden van de cocktails is een cocktail station niet meer weg te denken bij uw horeca apparatuur. Bij HorecaRama hebben wij diverse modellen van de cocktail bar station. Hiermee maakt u binnen een handomdraai de lekkerste cocktails, heeft u een omloopsnelheid waar je u tegen zegt en is de efficiëntie op en top. 
 

Er zijn tal van mogelijkheden voor het aanbieden van mocktails, dit is de variant zonder alcohol. Denk hierbij aan:  

- Een mojito mocktail met bosbessen. Hiervoor heeft u een aantal takjes munt naar keuze, een theelepel siroop, 70ml bosbessensap, 210 ml water en een schijfje citroen of limoen nodig. Maak het af met een goede hoeveelheid crushed ijs, gekleurd rietje erin, takje munt op de rand en serveren maar! 

- Ook een strawberry daiquiri is aan te raden. Deze maakt u met 400 gram bevroren aardbeien, 500 ml ananassap, twee eetlepels fijne suiker, twee limoenen en verse aardbeien als finishing touch.  

Met de cocktails zijn er ook meer dan genoeg verfrissende opties om uit te kiezen. Denk hierbij aan de altijd lekkere en oranje Aperol spritz, de magische mojito, de moscow mule of een gin-tonic met stukjes granaatappel. Weer of geen weer, een bitterbal in de ene hand en een cocktail in de andere hand doet het altijd goed.  

 

Wilt u na het lezen van deze blog over horeca apparatuur en cocktail benodigdheden meer weten over dé producten die u nodig heeft achter de bar? Lees dan snel verder over de onmisbare barbenodigdheden voor iedere barman of barvrouw!  



Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!