Menu
EUR
Horeca snacks voor tijdens de koude winterdagen!

Horeca snacks voor tijdens de koude winterdagen!

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Zelf popcorn maken met een professionele popcorn machine: dé ideale horeca snack

Het maken van popcorn met een professionele popcornmachine is echt een feestje om te doen en om te zien! Als het winter wordt, willen we steeds vaker wegkruipen onder een warme deken met een lekkere snack en een dampende kop koffie of thee. U kunt uw horecagelegenheid een winterse touch geven en ervoor zorgen dat uw gasten de winterse sfeer en gezelligheid bij uw zaak op komen zoeken. Ook voor thuis is het maken van popcorn een hele vermakelijke bezigheid. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan zelfgemaakte popcorn tijdens een filmavondje? Het is wat ons betreft dé perfecte horeca snack om in de wintermaanden te serveren.

Bij HorecaRama hebben wij diverse modellen van de professionele popcornmachine in onze collectie. Zo is er de popcorn machine op wielen in een mooie rode kleur zodat de machine meteen opvalt. De machine is voorzien van een oververhitting beveiliging en heeft een afmeting van 1560mm hoog, 560mm breed en 417mm diep. Ook voor een kleinere popcorn machine bent u bij ons aan het juiste adres. Deze popcorn machine is gemaakt van duurzaam RVS en is voorzien van een opvangbak die het vet opvangt. Met deze popcorn machine heeft u uw ideale horeca snack binnen handbereik. Dit product beschikt ook over mooie verlichting, een bakketel die geleegd kan worden en een handige anti-aanbaklaag. Zelf popcorn maken wordt een appeltje eitje met de bovengenoemde machines!

Popcorn machine   Popcorn machine - rood

Een poffertjesplaat als waardevolle toevoeging in uw horeca keuken

Daarnaast is een poffertjesplaat ook een waardevolle toevoeging in uw horeca keuken of lekker voor thuis. Een portie poffertjes kan gegeten worden bij een uitgebreid ontbijt, als horeca snack tussendoor of als een snelle hap in de avond. Met deze horeca snack kunt u alle kanten op. Zowel voor de zoetekauw als voor degene die een liefhebber is van hartige poffertjes.

In ons assortiment vindt u poffertjes apparaten voor 50 stuks, twee keer 25 stuks of voor maar liefst 100 stuks. Het poffertjes apparaat voor 100 stuks bestaat uit twee zones en heeft een stevige RVS behuizing. Wat erg handig is, is dat u de twee zones apart van elkaar in kunt stellen en bij iedere zone is er een hoofdschakelaar aanwezig. Daarnaast is er ook een hoofdschakelaar, een instelbare thermostaat, een controlelampje en een tijdklok. Het maken van een heerlijke horeca snack is binnen no time gedaan!

Poffertjes zijn ideaal als horeca snack en worden vaak gegeten met boter en suiker, maar hier kunt u natuurlijk veel meer creatieve kanten mee op. Een portie poffertjes besprenkeld met chocolade snippers of marshmallows is ook bij veel mensen geliefd! Een echte aanrader is om poffertjes te combineren met warme stukjes appel, een paar lekkere rozijnen en een vleugje kaneel. Een kop warme chocolademelk erbij en de winter kan écht van start gaan!

Poffertjesplaat

Professionele soepketels voor een heerlijke kop soep

Een soepketel voor een heerlijke kop soep zoals erwtensoep, oftewel snert, kan niet ontbreken tijdens de koude winterdagen. Ook dit kan als horeca snack gegeten worden. Een kopje soep in de middag voor bij uw smakelijke sandwich of in de avond als voorgerecht, het kan allemaal! Om het helemaal af te maken serveert u hier dunne plakjes rookworst bij waarbij uw gasten ook kunnen kiezen voor een vegetarische variant.

Bij HorecaRama hebben wij verschillende uitvoeringen van de soepketel in ons assortiment. Er zijn soepketels in diverse kleuren die een inhoud hebben van bijvoorbeeld 8, 10 of 13 liter. De grote variant van de soepketel met een inhoud van 10 liter is er in een roestvrijstalen versie die ideaal is voor een lopend buffet. Bij dit product zit een praktische magneetstrip waarmee u een leuke tekst op de soepketel kunt zetten.

Bovendien is een soepketel heel eenvoudig in gebruik. De soepketel wordt verwarmd door middel van de au bain-marie techniek. Vervolgens vult u de pan aan de binnenkant met uw verse soep en daarna kunt u deze gemakkelijk eruit scheppen. De soep kunt u in een stijlvolle soepkom serveren aan uw gasten. Dat wordt smullen!

Soepketel - RVS

 

Bent u na het lezen van deze blog over winterse horeca snacks nieuwsgierig geworden naar nog meer inspiratie voor in uw horecazaak? Lees dan bijvoorbeeld onze blog over het kiezen van een professioneel tosti ijzer!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »