Menu
EUR
Moederdag essentials voor het opfleuren van uw zaak

Moederdag essentials voor het opfleuren van uw zaak

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Professionele eierkokers en andere horeca benodigdheden

Professionele eierkokers zijn ideaal voor een smakelijk eitje in de ochtend. Er zijn gasten die houden van een zacht of een hard eitje. Met een professionele eierkoker van HorecaRama maakt u dit binnen een handomdraai.

 

Een eierkoker voor 6 eieren met kleurmarketing is een graag geziene gast. Het is een waardevolle toevoeging aan uw horeca benodigdheden en onmisbaar bij de Moederdag essentials. De eierkoker is gemaakt van RVS en heeft een thermostaat die u eenvoudig bedient. Er is ruimte voor 6 eieren en de temperatuur is in te stellen van 0 tot 90 graden.

 

Op een luxe broodje filet americain kunnen stukjes ei natuurlijk niet ontbreken. Ook een lekkere toast met avocado, bacon en ei is perfect voor een Moederdag ontbijt. Op een houten serveerplank kunt u een selectie maken van verschillende soorten broodjes. Dit ziet er meteen aantrekkelijk uit voor uw gasten. Hierbij kunt u denken aan een houten serveerplank in een golvende en rechthoekige vorm. De snijplank is gemaakt van prachtig acacia hout.

 

Eierkoker - voor 6 eieren   Houten serveerplank

 

Een heerlijk ontbijt met onze professionele wafelijzers

Bij de Moederdag essentials horen ook professionele wafelijzers. Een ontbijtje buiten de deur is extra speciaal op Moederdag en een uitgebreid ontbijt serveren in uw prachtige horecazaak is dan ook zeker aan te raden. U kunt denken aan wafels met stukjes warme appel, kaneel en slagroom. Om de wafel echt af te maken, kunt u een heerlijk bolletje ijs naar keuze toevoegen. Daarnaast is een wafel met verse aardbeien en slagroom ook altijd een topper om te serveren. Met een wafel zijn er veel creatieve bereidingen mogelijk. Bijvoorbeeld met warme saus of met een mix van verschillende soorten fruit. Een feestje voor op een mooi gedekte tafel!

 

Wij hebben een hele reeks aan uitvoeringen van het professionele wafelijzer. Voor Moederdag is het extra leuk om wafels te serveren in een hartjesvorm. Van het merk Bartscher hebben wij een dubbel wafelijzer met twee bakplaten in een hartjesvorm. Het zijn gietijzeren bakplaten en de temperatuur kunt u eenvoudig bedienen met een regelaar. De temperatuur gaat van 0 tot maar liefst 300 graden. Kom maar op met de lekkere warme wafels! De wafelijzers maken wafels met een diameter van 210mm en de hoogte is 16mm. Daarnaast hebben wij ook een wafelijzer voor het maken van Brusselse wafels van het merk Bartscher. Het wafelijzer heeft ook gietijzeren bakplaten en de wafelijzers hebben een eigen temperatuurregelaar. De wafelgrootte is 160mm bij 100mm en heeft een hoogte van 32mm. Er zijn meer dan genoeg horeca benodigdheden om uit te kiezen.

 

Wafelijzer - hartjesvorm

 

Koffie om bij weg te dromen met onze horeca koffiemachines

Een bakje koffie kan natuurlijk op ieder moment van de dag. U wilt uw gasten een barista proof bakje koffie serveren en dat is een appeltje eitje met onze horeca benodigdheden. Het is daarbij erg leuk om aan de slag te gaan met latte art en bijvoorbeeld een hartje of een klavertje vier te maken met het melkschuim.

 

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan koffie machines, zoals espresso machines, volautomatische koffiemachines en koffiemolens. Zo hebben wij de espresso machines met 2 groepen van Crem, uitgevoerd in een zwarte kleur. Dit is een echte eyecatcher om toe te voegen aan uw horeca benodigdheden. De espresso machine heeft een stoompijpje aan de zijkant en heeft een compact formaat. Hierdoor is het mogelijk om de machine op bijna iedere plek te plaatsen. Als u nog meer wilt lezen over koffie, ontdek dan onze blog over de lekkerste koffies voor op uw menukaart! Met de bovenstaande horeca benodigdheden en apparatuur kunt u een heel lekker en uitgebreid serveren en wordt het een Moederdag om nooit te vergeten!

 

Crem - espressomachine - zwart

 

Bent u na het lezen van deze blog nieuwsgierig naar nóg meer verfrissende inspiratie voor uw horecazaak? Lees dan ook zeker onze blog over de diverse kleuren horeca snijplanken: hoe gebruikt u deze op de juiste manier?

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »