Menu
EUR
Professionele horeca apparatuur en ideeën voor een griezelige Halloween!

Professionele horeca apparatuur en ideeën voor een griezelige Halloween!

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

Griezelige creaties met onze professionele horeca apparatuur

Wij hebben bij HorecaRama een breed assortiment aan professionele horeca apparatuur. Hieronder nemen wij er een aantal onder de loep.

Praktische en professionele keukenmachine

Voor Halloween is het extra leuk om taarten en gebakjes te maken in de vorm van een pompoen of een spookje. Denk hierbij aan de multifunctionele keukenrobot van Hamilton Beach. In een restaurant is dit een efficiënte aanvulling bij uw professionele horeca apparatuur. Met dit apparaat heeft u deeg of slagroom voor uw gebak binnen een handomdraai gemaakt. Er zit een roestvrijstalen kom bij, dus dat betekent veel ruimte én een lange levensduur. Daarnaast zijn er zeven snelheden om uit te kiezen en bakken is nu echt een feestje. Kom maar op met de mysterieuze en spooky Halloween taarten!

Multifunctionele keukenrobot

 

Horeca servies en serveerschalen

Van serveerschalen tot aan keukenmachines en andere professionele horeca apparatuur, de keuze is reuze in ons assortiment. Naast de grotere horeca apparatuur zoals hierboven is benoemd, is het nu tijd om de kleinere producten toe te lichten. Voor een dag als Halloween is het een extra beleving voor uw gasten als de tafel feestelijk is gedekt met prachtig horeca servies. Kies bijvoorbeeld voor het altijd klassieke en witte porselein of pak juist extra uit op een dag als Halloween. De Olympia Mineral porselein serie heeft een robuuste look van steen en de donkere uitstraling past er uitstekend bij. Voor het aantrekkelijk presenteren van uw zalige gerechten is een serveerschaal een mooie uitkomst. De serveerschaal is er in diverse afmetingen, kleuren en vormen. Er zijn serveerplateaus van roestvrijstaal, van sterk melamine in een leisteen look of een houten variant. Een stijlvolle en griezelige presentatie is het halve werk.

Kop - steen look - Olympia Mineral porselein     Ovalen schotel - Olympia Mineral porselein

 

Heerlijke Halloween snacks en dorstlessende drankjes

Naast de professionele horeca apparatuur zijn er een aantal heerlijke snacks en drankjes om de Halloween beleving echt tot leven te laten komen. Dit doet u door een mix en match te maken van heerlijke hapjes en drankjes. Hieronder zetten wij er een aantal voor u op een rijtje:

- Een hamburger in zowel de vlees of vegetarische variant is altijd een goed idee. Als u in plaats van de normale broodjes kiest voor zwarte hamburger broodjes dan geeft dit een duister effect.

- Kies voor oranje, gevulde paprika’s en geef er een pompoen look aan. Vul de paprika met bijvoorbeeld gehakt, groente, rijst en smullen maar!

- Een pumpkin spice latte is er eentje om uw vingers bij af te likken. Het is een lekkere koffie met pompoenblokjes, gember, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, slagroom, suiker, melk, vanille-extract en espresso. Een variant die het goed doet bij een dessert of bij een Halloween gebakje in de middag.

- Als laatste vinden wij dat de Halloweenpunch een echte aanrader is. Met lychees erin lijkt het net alsof er oogballen in de punch drijven en als dat niet griezelig is, dan weten wij het ook niet meer! Met ginger beer, rode fernandes limonade en rum heeft u een heerlijke combinatie in handen.

Tips en tricks voor een feestelijke aankleding

Als laatste zijn er nog een aantal tips en tricks voor een geslaagde Halloween in uw horecazaak.

- Laat het thema echt naar voren komen door middel van versiering. Kleine en grote pompoenen met enge gezichten op een mooie plek bij de ingang zorgen meteen voor het griezelige gevoel bij uw gasten.

- Daarnaast zijn ook een aantal spoken en nep spinnen een feestelijke uitbreiding op een mooi gedekte tafel. Doe het wel met mate en laat ook het horeca servies goed tot zijn recht komen.

- Hoge kandelaars met een aantal armen en hoge druipkaarsen geven een duistere look aan het geheel. Kies daarbij voor een mix met glazen kandelaars in een rode kleur voor een sprankelend effect. Laat Halloween maar komennnnn!



Bent u na het lezen van deze blog nieuwsgierig naar nóg meer horeca inspiratie? Ontdek dan de blog over het kiezen van een professionele staafmixer!



Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!