RVS spoeltafel: onmisbaar in de keuken

  • Geplaatst op
  • Door Teddy Zimmerman
  • 0
RVS spoeltafel: onmisbaar in de keuken

Een RVS spoeltafel is zeer praktisch en niet meer weg te denken uit uw professionele horecakeuken. Het wassen van uw handen en voedsel vindt op een hygiënische manier plaats en een spoeltafel is daar dé ideale uitkomst voor. Waarvoor u een RVS spoeltafel gebruikt, bespreken wij in de onderstaande blog. Vervolgens brengen we een selectie uitgebreide uitvoeringen naar voren en als laatste gaat het over RVS maatwerk. Tijd om de RVS spoeltafel in het zonnetje te zetten!

Het gebruik van een RVS spoeltafel

In de horecakeuken komt u vast en zeker een RVS spoeltafel tegen. Voordat u aan de slag gaat met uw prachtige gerechten, gaat u grondig aan de slag met het spoelen van al het voedsel. Een spoeltafel is dan ook perfect voor het normaal spoelen van diverse soorten voedsel zoals, groenten, fruit en ga zo maar door!

 

Daarnaast is het ook voor de hygiëne van groot belang dat uw handen en die van uw personeel altijd op en top schoon zijn. Handen wassen staat met stip bovenaan het lijstje van een schone omgeving. Hiervoor hebben wij aparte handen wasbakken in ons assortiment. Dit model van de handen wasbak RVS heeft bijvoorbeeld een hogere en een lagere wasbak en bij de lage wasbak zit er een rooster. Volgens de HACCP richtlijnen moet u uw eten en handen gescheiden van elkaar wassen.

 

Een volgend punt is het wassen van de vaat in uw horecakeuken, want ook daar is een RVS spoeltafel heel handig voor. In een drukke omgeving zoals een horecakeuken gebruikt u en uw personeel de hele dag door een grote hoeveelheid aan horeca servies. Denk hierbij aan pannen, borden, bestek en glazen. Het horeca servies wilt u spic en span houden en een RVS spoeltafel helpt daar graag een handje bij.

 

Voor het aan- en afvoeren van de vaat bij een doorschuifvaatwasser, is een aan- en afvoertafel uitstekend. Deze aanvoertafel vaatwasser met de machine links is hier een voorbeeld van. Het proces van voorspoelen, de vaat wassen en weer opruimen neemt hierdoor maar een klein deel van uw tijd in beslag.

 

Handen wasbak - RVS   Aanvoertafel - machine links - RVS

 

Uitgebreide uitvoeringen

Van spoeltafels met één bak tot aan een spoeltafel met schuifdeuren, de keuze is aan u! Neem bijvoorbeeld deze spoeltafel Vogue met een enkele bak links. Dit product heeft een spoelblad dat volledig is gemaakt van roestvrijstaal. Daarnaast is het onderstel van gegalvaniseerd staal en de onderplank verstelt u eenvoudig aan naar de hoogte die u prettig vindt met werken. Daarnaast is de spoeltafel er ook met een dubbele bak in het midden of aan de linker- of rechterkant.

 

Modellen met een onderplank zijn ook uiterste functioneel om uw schoonmaakspullen een goed plekje te geven. Met deze spoeltafel van RVS heeft u niet alleen twee praktische bakken in het midden om uw handen of voedsel te wassen, er is ook een onderplank aanwezig. Ook voor een RVS spoeltafel met schuifdeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Deze uitvoering heeft een achteropstand en een spoelbak aan de rechterzijde voor het wassen van voedsel of de vaat. De tafel heeft een afmeting van 900mm hoog, 1400mm breed en 700mm diep. Daarnaast is de spoelbak die erin zit 300mm hoog, 600mm breed en 500mm diep. Een onmisbaar en efficiënt product in een drukke horecakeuken.

 

Aan de linker- of rechterkant van de spoelbak is er bijvoorbeeld ruimte voor een voorlader vaatwasser. Binnen de kortste keren glanst uw vaat weer als nieuw! De diepte van de vaatwasser is meestal tussen de 60cm - 80cm en een diepte van 70cm komt het vaakst voor. De afmetingen lopen uiteen van 60cm tot maar liefst 2 meter breed. Neem zeker een kijkje bij onze volledige collectie van de RVS spoeltafel.

 

Spoeltafel Vogue - bak links - RVS   Spoeltafel - RVS - met schuifdeuren

 

RVS maatwerk speciaal voor u  

Iedere horecakeuken is uniek en een spoeltafel is dat ook. Bij HorecaRama bieden wij daarom RVS maatwerk aan zodat u een spoeltafel heeft die aan al uw wensen voldoet. Wij leveren allerlei varianten en afmetingen op maat. Denk hierbij aan een grote spoelbak met een afmeting van 60x50cm of juist een kleine versie voor in uw keuken. Wij gaan met u in gesprek en voor vragen staan wij graag voor u klaar met een professioneel advies.

 

Bent u na het lezen van deze blog toe aan meer fijne horeca informatie en inspiratie? Pak dan nóg een heerlijk leesmomentje voor onze blog over horeca bestek: welke soorten zijn er allemaal en welke past bij u?

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.