Voor ieder drankje een ander glas, op welke manier drinkt u in stijl?

  • Geplaatst op
  • Door Ivo
  • 0
Voor ieder drankje een ander glas, op welke manier drinkt u in stijl?

Dorstlessende drankjes zijn er in alle soorten en maten. Iedere smaak is uniek en de horeca glazen zijn dat ook. Met een bijpassend glas maakt u van ieder drankje een feestje. In onze nieuwste blog bespreken wij meer over glazen voor cocktails en mocktails. Hierbij komt ook onze cocktailstation aan bod. Vervolgens gaan we door met mooie glazen voor een lekker biertje of wijntje. Last but not least zijn de polycarbonaat glazen aan de beurt. Laat de drankjes maar komen!

Cocktails en mocktails  

Bij een goede cocktail of een mocktail hoort een glas waardoor het drankje nog beter tot zijn recht komt. Horeca glazen zoals een longdrinkglas zijn ideaal om een mojito in te serveren.  Daarnaast hebben wij martiniglazen voor een cocktail waar je u tegen zegt. In het assortiment van onze Olympia glazen ziet u welke horeca glazen wij onder andere allemaal in huis hebben.  

Naast de cocktail glazen bent u ook bij ons aan het juiste adres voor een cocktail station. Voor het bereiden van cocktails en mocktails is een cocktail bar station precies wat u nodig heeft. Ze zijn er in diverse afmetingen en voor vragen en professioneel advies staan wij graag voor u klaar.  

Een biertje of wijntje voor bij de borrel  

Een smakelijk biertje tijdens de borrel is altijd een goed idee. Met het bierglas uit de Olympia Bar Collection voorziet u uw gasten van hét perfecte bierglas. In dit glas past een inhoud van 41cl en het horeca glas is gemaakt van kristal. Zorg op uw menukaart voor een leuke mix en match van biersoorten. Denk hierbij aan: een fruitig biertje, een wit biertje, een blonde variant, een Malt of een IPA. Dit is slechts een greep van de bieren om uit te kiezen, want de keuze is reuze. 
 

Bierglas - Olympia Bar Collection

 

Ook een verfrissend wijntje met ijskoude ijsblokjes valt bij veel mensen goed in de smaak. Ook hier horen stijlvolle horeca glazen bij. In dit wijnglas past een inhoud van 35cl. Daarnaast is er een smalle en subtiele drinkrand aanwezig. Dat maakt het wijnglas niet alleen fijn om uit te drinken, het is ook een plaatje om te zien. Hierdoor ervaren uw gasten een unieke en optimale smaakbeleving. Deze horeca glazen zijn uitgevoerd in kwarx-glas en dit zorgt ervoor dat ze minder snel beschadigen of breken. Wat ons betreft een win-win situatie! Naast dit model zijn er nog veel meer horeca glazen te vinden die ideaal zijn voor een biertje, een wijntje of een ander lekker drankje. Prachtige wijnglazen zijn een uitstekende combinatie met een wijnkoeler. Een wijnkoeler is er in verschillende soorten. Zo zijn er varianten voor aan de tafel of bijvoorbeeld in de vorm van een standaard om naast de tafel neer te zetten.  

Wijnglas - 25cl

 

Perfecte polycarbonaat glazen 

Als wij denken aan materiaal dat goed tegen een stootje kan én voor een lange tijd meegaat, dan gaat er meteen een belletje rinkelen. Het materiaal polycarbonaat is onbreekbaar en daardoor extra veilig om te gebruiken. Het is een ideale uitkomst in een drukke bar of op een festival voor glazen gevuld met frisdrank.   

Wij hebben een uitgebreid assortiment met onder andere universele glazen van polycarbonaat, waterglazen, frisdrankglazen, champagneglazen en ook bierglazen van dit materiaal. Wat zo handig is aan deze horeca glazen is dat ze stapelbaar zijn. Binnen een mum van tijd heeft u een groot aantal glazen bij elkaar om deze weer te reinigen voor een volgend gebruik. Ontdek het volledige aanbod van de kunststof glazen.  

 

Waterglas - polycarbonaat    Universeel glas - stapelbaar - polycarbonaat

 

Bent u nieuwsgierig naar meer horeca informatie en inspiratie? Neem dan ook zeker een kijkje bij onze blog over de ideale bakplaat voor in uw horecagelegenheid. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.