Welke horeca keukenapparatuur is er allemaal?

  • Geplaatst op
  • Door Teddy Zimmerman
  • 0
Welke horeca keukenapparatuur is er allemaal?

Bij een mooie horecagelegenheid hoort een prachtige en professionele horeca keuken waar u binnen een handomdraai de lekkerste gerechten klaarmaakt. Voor in uw keuken heeft u de keuze uit diverse horeca keukenapparatuur en bij HorecaRama hebben wij ook verschillende kooklijnen beschikbaar. Deze kooklijnen bevatten handige en mooie producten die ervoor zorgen dat koken echt een feestje wordt! In deze blog nemen wij de MBM kooklijn onder de loep en bespreken wij de robuuste horeca keukenapparatuur die hierin terug te vinden is, verschillende friteuses en op welke manier u uw keukenapparatuur goed kunt schoonmaken. Lees hieronder snel verder voor een nieuwe dosis inspiratie!

Robuuste horeca keukenapparatuur in de MBM kooklijnen

De horeca keukenapparatuur in de MBM kooklijnen hebben een robuust en mooi design. Het is een Italiaanse kooklijn met een breed assortiment aan producten. Deze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en de Italiaanse kwaliteit laat zichzelf goed zien! De producten in de kooklijnen kunt u zelf tot een mooi geheel samenstellen en ze zijn ideaal om te gebruiken in zowel een grotere als een kleinere horeca keuken.

Bij HorecaRama hebben wij diverse kooklijnen van MBM met daarin professionele horeca apparatuur. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Domina Pro 700, de Domina 980, de Domina 1100 en de Minima 600 kooklijn. U heeft dus een ruime keus aan producten om uw horeca keuken op en top te laten shinen!

Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar professionele gasfornuizen of elektrische fornuizen dan bent u bij de Domina Pro 700 lijn aan het juiste adres. De gasfornuizen hebben een werkblad met afgeronde hoeken waardoor het fornuis gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Daarnaast heeft u de keuze tussen 5,5kW en 7kW branders en de optie tot elektrische piëzo ontsteking. Ook een elektrisch fornuis met kookplaten die snel zijn opgewarmd vindt u terug in deze kooklijn. Een fornuis is natuurlijk ideaal om te gebruiken in uw horeca keuken. Een bakplaat of een pastakoker kan ook een mooie toevoeging zijn aan uw horeca keukenapparatuur. Dit ligt er natuurlijk aan welke heerlijke gerechten u gaat bereiden voor uw gasten en welke producten u daarvoor nodig heeft.

Gasfornuis

Friteuses uit de MBM kooklijnen

In de MBM kooklijnen hebben wij diverse modellen professionele friteuses. De elektrische friteuses zijn bijvoorbeeld echt een plaatje om te zien en fantastisch in gebruik. Deze elektrische friteuse uit de Domina 980 kooklijn heeft een werkblad gemaakt van RVS, is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken. Het is een staand model met een totaal verbruik van 10,5kW en de kuip capaciteit is 18 liter. Bovendien is er bij deze friteuse een tank aanwezig die de olie netjes opvangt. Met dit product heeft u de lekkerste snacks binnen een mum van tijd gemaakt en geserveerd aan uw gasten.

Friteuse    Friteuse tafelmodel

Daarnaast hebben wij ook friteuses uit de Minima 600 kooklijn. Deze lijn is ervoor gemaakt om met de MBM horeca keukenapparatuur maximale prestaties te leveren in kleinere ruimtes. In een kleinere horeca keuken is een ideale indeling ook essentieel en wat zo handig is aan de friteuses uit deze kooklijn, is dat de producten een diepte hebben van 60cm. Deze friteuse op gas heeft bijvoorbeeld een kuip capaciteit van 8+8 liter en een temperatuurregeling van maar liefst 90°C tot 190°C. Ook is de friteuse eenvoudig te reinigen en te onderhouden door de verwarmingselementen die kantelbaar zijn.

Het reinigen en onderhouden van uw horeca keukenapparatuur

Om ervoor te zorgen dat uw horeca keukenapparatuur voor een lange tijd meegaat en goed zijn werk blijft doen, is het reinigen ervan een must. Veel apparatuur die u in uw horeca keuken heeft staan is gemaakt van RVS. Om deze producten te reinigen is een sopje met lauw water ideaal. Daarnaast zijn er ook speciale schoonmaaksprays voor RVS te bestellen. Voor een uitgebreide uitleg over het schoonmaken van uw horeca keukenapparatuur verwijzen wij u graag naar een recente blog die wij hierover hebben geschreven: het opstarten en schoonmaken van uw horeca apparatuur.Wilt u weten welke kooklijnen en horeca keukenapparatuur wij allemaal in ons assortiment hebben en wat een ideale indeling is in uw horeca keuken? Neem dan contact met ons op en neem zeker een kijkje bij het ruime assortiment aan diverse kooklijnen!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.