Gastro M

Gastro M online kopen

De producten van Gastro M stellen u in staat de professionele horecakeuken volledig in te richten met apparatuur en artikelen van hoge kwaliteit. Het aanbod Gastro M werktafels, wandkasten, spoeltafels en kookapparatuur is bijzonder uitgebreid. U vindt bij HorecaRama een gevarieerd aanbod van Gastro M producten zodat u uw horecakeuken volledig naar smaak en wens kunt inrichten. Wilt u een ruime keuze uit bijvoorbeeld werktafels, al dan niet voorzien van onderkasten met of zonder deuren kijk dan eens naar het gevarieerde aanbod van HorecaRama.

Werktafels van Gastro M

Er zijn bij HorecaRama heel veel verschillende werktafels verkrijgbaar voor de professionele keuken. De werktafels van Gastro M zijn gemaakt van roestvrijstaal waarbij het onderstel is gemaakt van rvs 18/0 en het werkblad van rvs 18/10. De poten van de werktafels zijn over het algemeen verstelbaar zodat u de voor u meest geschikte werkhoogte kunt instellen. Er zijn Gastro M werktafels met onderstel, met kasten of met achteropstand verkrijgbaar. Uiteraard zijn de werktafels van Gastro M bij HorecaRama in veel verschillende maten beschikbaar.

Apparatuur van Gastro M

Het gerenommeerde merk Gastro M heeft ook verschillende soorten apparatuur voor de professionele keuken in het assortiment. Bij HorecaRama kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verschillende uitvoeringen van een heteluchtoven, pizza ovens en vaatwassers. Ook voor wandkasten vindt u bij HorecaRama een uitgebreid en gevarieerd aanbod van het merk Gastro M.

Horeca benodigdheden van bekende merken

Producten en apparatuur van bekende merken geven u de zekerheid dat u producten van hoogstaande kwaliteit aanschaft met een lange levensduur en een mooie uitstraling. U kiest daarom bij HorecaRama uit wel 150 bekende merken voor uw benodigdheden zoals het merk Gastro M. Voor al uw benodigdheden vindt u merkartikelen maar ook budgetartikelen maken deel uit van het gevarieerde assortiment van HorecaRama. 

Lees meer
Gastro M