Menu
EUR
Verkoelende ijsjes met een ijs teppanyaki en onze ijsvitrines

Verkoelende ijsjes met een ijs teppanyaki en onze ijsvitrines

Door: Teddy Zimmerman Reacties: 0

De werking van een ijs teppanyaki

Opgerold en creatief versierd ijs, dat is het ijs wat gemaakt is met een ijs teppanyaki. Het is al een langere tijd bekend in Azië en daarna is het ook een favoriet geworden in bijvoorbeeld Amerika, Engeland en natuurlijk ook in Nederland. Wij begrijpen ook zeker waarom, want het ziet er niet alleen heel leuk uit, het smaakt ook nog eens fantastisch!

Een ijs teppanyaki is een gekoelde en ijzeren plaat. De temperatuur van deze plaat ligt rond de -35°C, brrrr! Vervolgens schenkt u een mix van het ijs naar keuze op de plaat en dan komen de ingrediënten naar keuze om de hoek kijken. De mix van het ijs smeert u volledig uit over de ijzeren plaat en daarna mengt u de heerlijke ingrediënten snel door elkaar met behulp van twee spatels. Dit proces ziet er al uit als een feestje en veel mensen blijven dan ook kijken als u bezig bent met de ijs teppanyaki. Als laatste rolt u de ijsmix op en deze plaatst u in een bakje. Het enige wat uw gasten nog hoeven te doen is genieten en smullen van de gekoelde ijsrolletjes.

Ingrediënten en smakelijke ijs ideeën voor de ijs teppanyaki

Diverse ingrediënten en ijssmaken zijn voor de ijs teppanyaki te gebruiken. Een lekker ijsje serveren is nog nooit zo leuk geweest. Dit zijn smaken zoals: vanille, aardbei, chocola, mokka, pistache, witte chocolade, kinder bueno, appeltaart en zo kunnen wij nog wel even door gaan.  

De ijsrolletjes zijn pas compleet als de toppings eraan toegevoegd zijn. Denk hierbij aan verse stukjes aardbei, ananas, kiwi, mango en zorg voor een mix en match. Een kleurrijk geheel zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling. Stukjes oreo koek, chocolade snippers en mini marshmallows zijn ook aanraders om toe te voegen aan uw topping assortiment. Een smeuïge chocolade of karamelsaus is een echte finishing touch aan het heerlijke bakje met ijskoude ijsrolletjes.

Interessante ijs teppanyaki modellen en verschillende ijsvitrines

De ijs teppanyaki is er in verschillende varianten. Zo hebben wij een tafelmodel van de ijs teppanyaki met een garneerunit. De koeltemperatuur van dit model is -30/-35°C en de temperatuur stelt u digitaal eenvoudig in. Een groot pluspunt van deze uitvoering is de snelle werking van de temperatuur. In een korte tijd van maar liefst zeven minuten gaat de temperatuur naar -28°C en in twee minuutjes tijd naar +2°C. Dit komt door het pedaal wat aanwezig is voor het ontdooien.  

Als u het echt professioneel aan wilt pakken, dan is het grotere model van de ijs teppanyaki – CaterCool een perfecte uitkomst. Een voordeel van dit model is de handige onderkoeling en de garneerunit. In deze unit is er ruimte voor 6 keer 1/9GN bakken. Hierdoor heeft u al uw ijs producten binnen handbereik. Dit bespaart tijd en het werkt efficiënt. Nog een pluspunt is de grote hoeveelheid ijs die u hiermee produceert. Per uur gaat dit om wel 50 liter ijs en de koeltemperatuur is -30/-35°C. Binnen een mum van tijd voorziet u uw gasten van een ijsje. Het apparaat heeft een gewicht van 90kg, dus het verplaatsen ervan is ook geen enkel probleem. Dit is handig voor tijdens het schoonmaken van de ijs teppanyaki.  

Ook voor al uw schepijs hebben wij prachtige modellen in ons uitgebreide assortiment. Neem bijvoorbeeld deze schepijsvitrine Bali. In deze uitvoering passen 9 bakken ijs van 5 liter en er is statische koeling. Daarnaast is er mooie verlichting aanwezig zodat uw ijssmaken meteen in het oog springen bij uw gasten. De temperatuur loopt van -15° tot -22°C en dit is een uitstekende temperatuur om uw ijs op en top te houden. In onze blog over de praktische aandachtspunten bij de aanschaf van een ijsvitrine leest u hier meer over. De schepijsvitrines zijn er in allerlei modellen zodat er vast en zeker één tussen zit die bij uw restaurant past. Ook als u een kleinere variant wilt, dan hebben wij daarvoor een groot aanbod. Een tafelmodel van de schepijsvitrine is er bijvoorbeeld in het wit of zwart met een capaciteit voor 3 bakken ijs van 5 liter.

 

IJs teppanyaki - met garneerunit - RVS    Tafelmodel - ijs teppanyaki Schepijsvitrine Bali

 

Bent u benieuwd naar nóg meer interessante horeca producten en inspiratie? Neem dan een kijkje bij onze blog over de ideale voedsel dispenser voor bij uw ontbijtbuffet!

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »