Nordcap

Nordcap koeling en vriesapparatuur
Over knowhow op het gebied van koeling en vriezen hoeft men bij NordCap niet te klagen. De geschiedenis van het bedrijf gaat al meer dan 90 jaar terug. De naam NordCap zelf ontstond in 1989, toen verschillende grote spelers op de Duitse markt een fusie aangingen onder deze naam. Al die ondernemingen hadden één ding gemeen, ze waren sterk gespecialiseerd in commerciële koeling. Het resultaat vandaag is een ruim assortiment op het gebied van koelen en vriezen. Daarbij gaat het niet alleen om apparaten in de keuken. Ook toonbanken en vitrines maken deel uit van het assortiment.

Zeer uitgebreid assortiment Nordcap koeling en vriezen
Het bestand aan apparaten van NordCap is zo groot, dat het op deze plaats maar zeer globaal kan worden omschreven. Wie op zoek is naar een koel- of vriessysteem, doet er goed aan onze overzichtspagina rustig te bestuderen. Om te beginnen worden hier vrieskasten getoond in diverse variëteiten. Zij kunnen dichte lades hebben, maar ook een vrieskast met glazen deuren behoort tot de mogelijkheden. Ditzelfde geldt voor de ruime lijn aan koelkasten die wordt aangeboden. Koeling achter glazen deuren kan bij NordCap heel decoratief zijn. Een ijsblokjesmachine, shockvriezer of bakkersnorm vrieskast; ze worden allemaal getoond. Hetzelfde geldt voor de vleesrijpkast en panorama koel- of vriesvitrines, die ook op wielen kunnen staan. Ook de gebaksvitrine voor in de bakkerswinkel wordt niet vergeten, evenals de diverse schilferijsmachines en ijsblokjesmachines. Barkoelkasten, viskoelkasten en de inrijkoelkast maken het assortiment compleet, waarbij ook de drankenkoelkasten niet worden vergeten.

Nordcap koeling en vriesapparatuur plaatsen bij andere apparaten
Het is duidelijk dat het aanbod aan NordCap koeling apparatuur bijzonder veelzijdig is. De producten van het merk lenen zich voor allerlei horecagelegenheden. Bovendien zijn ze ook onmisbaar in menig winkel, zoals de bakkerszaak. Vanzelfsprekend zijn bij elk apparaat de precieze maten en andere technische informatie beschreven. De combinatie van vriezers en koeling met onze apparatuur voor Braden, grillen & koken is evident. In uw keuken plaatst u ze het liefst strategisch naast elkaar. Hetzelfde geldt voor de benodigdheden die u bij onze zoekingangen Kooklijnen en Magnetron & ovens vindt. Laat u zich vooraf graag informeren, neem dan gerust telefonisch (010 - 785 20 46) contact met ons op. Ook een e-mail naar [email protected] is altijd welkom.  

Lees meer
Nordcap