Unox

Unox online kopen

Van het merk Unox (niet te verwarren met de Unox worsten) is veel apparatuur te koop, speciaal voor professioneel gebruik. Het bedrijf maakt onder meer Bake Off ovens, stoom condensors, heteluchtovens en grill apparatuur. Het merk Unox is bekend in de horecabranche omdat de producten van prima kwaliteit zijn, duurzaam in gebruik én een mooie uitstraling hebben. Bij HorecaRama kiest u uit tientallen producten van het merk Unox, speciaal afgestemd voor gebruik in de horeca zoals hotels en restaurants.

Producten van Unox

Kies bij HorecaRama uit professionele heteluchtovens van het merk Unox, in verschillende uitvoeringen en ook verkrijgbaar in tafelmodellen. Onderstellen speciaal voor heteluchtovens en andere onderstellen van Unox vindt u eveneens in het assortiment van HorecaRama. Keramische contactgrills, afzuigkappen met een mooi design, een groot assortiment combisteamers en verschillende accessoires. Accessoires van het merk Unox zijn onder meer ovenreinigers, stapelkits, onderstellen speciaal voor bepaalde apparatuur, wielensets of waterontharder. U kunt bij HorecaRama kiezen uit een groot en goed gesorteerd aanbod producten van het merk Unox.

Voorbeelden van Unox producten

Het aanbod apparatuur van Unox is zeer uitgebreid zodat hier wordt volstaan met enkele voorbeelden.

De heteluchtoven “Arianna dynamic” is geheel gemaakt van roestvrijstaal en biedt de mogelijkheid middels het digitaal bedieningspaneel tot wel 99 programma’s in te stellen. Zeer complete heteluchtoven met tal van mogelijkheid en geleverd met vier grote roosters/bakplaten. Of kijk naar een van de vele combi steamers uit de Chef Top Mind Maps serie, voorzien van digitaal touch screen bedieningspaneel en de mogelijkheid vaste programma’s in te stellen en met een ongekend aantal mogelijkheden. Voorzien van 5 verschillende volautomatische programma’s voor schoonmaak en geschikt voor 7 x 1/1 GN bakken. Deze en tal van andere mogelijkheden voor professionele apparatuur van Unox vindt u in het assortiment van horeca groothandel HorecaRama. 

Lees meer
Unox