Bestek melamine

Bij HorecaRama vindt u altijd wat u zoekt op het gebied van bestek want de keuze uit de verschillende soorten bestek is groot. U vindt bij HorecaRama ook een besteklijn van melamine. Elke materiaalsoort heeft zo zijn eigen voordelen qua duurzaamheid, gebruiksgemak en uitstraling. Melamine bestek kent veel voordelen en u vindt bij HorecaRama dan ook een uitgebreide serie bestek gemaakt van melamine: van vorken, messen en lepels tot soeplepels, eierlepels en bakspanen. Door de onverwoestbaarheid van melamine is melamine bestek en servies bij uitstek geschikt voor grote groepen gasten, barbecues en feesten met jonge gasten.

Bestek melamine

Eigenschappen bestek melamine

Melamine is een soort kunsthars, dat wordt verwerkt tot kunststof. Het gaat heel lang mee, het is bijzonder glad en slijtvast en daarom heel geschikt voor het fabriceren van bestek.

Het is kras- en breukvast en het materiaal laat zich bij de productie heel gemakkelijk vervormen. Vandaar dat er zo gemakkelijk keukengerei in bijzondere vormen van is te maken, zoals bijvoorbeeld een slacouvert. Melamine bestek is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bestek melamine, keuzemogelijkheden

Bij HorecaRama heeft u voor wat betreft melamine bestek een uitgebreide keuze. Bij melamine bestek denkt u misschien alleen aan vorken, lepels en messen, maar HorecaRama levert ook allerlei verschillende soorten horeca bestek series van RVS. Bekijk diverse merken zoals Amefa, ProSup en meer!

Bestek melamine en andere horeca artikelen

Bij een bezoek aan HorecaRama zult verrast zijn door het enorme aanbod aan handige en professionele horecabenodigdheden. U vindt ook veel aanbiedingen in de webshop! Combineer de aanschaf van uw melamine bestek bijvoorbeeld met de aanschaf van een bestekbak.  Een mooie combinatie is natuurlijk melamine bestek en melamine serviesgoed omdat dit een mooie uitstraling geeft aan uw restaurant of hotel.