Horeca steakmessen

Bij HorecaRama heeft u een grote keuze uit verschillende horeca steakmessen. Een steakmes is voorzien van een scherpe gekartelde rand waardoor u moeiteloos door vlees zoals biefstuk heen snijdt. U kunt kiezen uit horeca steakmessen die zijn gemaakt van verschillende materialen, in budget uitvoeringen of in luxe uitvoeringen. HorecaRama is ook uw leverancier van bestekseries van bekende merken en de meeste bestekseries hebben ook een steakmes in het assortiment. U vindt dus altijd het horeca steakmes dat past bij uw wensen qua uitvoering en stijl.

Horeca steakmessen

Het assortiment horeca steakmessen

De horeca steakmessen van HorecaRama zijn voorzien van een houten of kunststof heft en u kunt ook kiezen voor een horeca steakmes dat volledig is gemaakt van roestvrijstaal. De horeca steakmessen met houten heft of kunststof heft zijn verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten. Kies uit horeca steakmessen met een bruin houten heft of zwart heft van kunststof. Ook een steakmes met licht gebogen heft of een horeca steakmes dat ook geschikt is voor het snijden van pizza’s vindt u bij HorecaRama.

Horeca steakmessen en bestek series

In de verschillende horeca bestek series vindt u vaak ook horeca steakmessen. Van het bekende merk Amefa kunt u steakbestek kopen: een steakmes en bijpassende steakvork en lepel. In de bestekseries van Olympia vindt u vaak ook een horeca steakmes. Olympia Bead bijvoorbeeld, is een erg mooie besteklijn, voorzien van een parelachtige stippellijn en u vindt in deze bestek serie ook een steakmes. Kijk naar het uitgebreide assortiment bestek en bestekseries van HorecaRama om uw horeca steakmes uit te kiezen.

Horeca steakmessen en andere messen en snijders

Op het gebied van messen en snijders vindt u bij HorecaRama alles voor de professionele keuken en voor de inrichting van hotel en restaurant. Prachtige bestek series die ook een horeca steakmes in het assortiment hebben, budget horeca steakmessen maar ook oestermesjes, oestertangen, serveergerei en professionele messen zoals koksmessen voor in de professionele keuken.