Ontdek het gemak van vacumeermachines en houd uw voedsel langer houdbaar! Met deze machine verpakt u eenvoudig alle soorten voedsel en vloeistoffen om de houdbaarheid te verlengen maar ook om invloeden van buitenaf te vermijden.
[SPLIT]
Deze machine is zeker interessant keukenapparatuur voor in de horeca. Ze werken door het creëren van een luchtdichte omgeving, waarbij de lucht inclusief de zuurstof uit de verpakking wordt gezogen. Dit proces is essentieel omdat het de groei van micro-organismen zoals bacteriën en schimmels, die voedselbederf veroorzaken, sterk vermindert.
Geavanceerde modellen gebruiken een combinatie van hitte en druk om een perfecte seal te garanderen, wat de versheid en houdbaarheid van het verpakte voedsel aanzienlijk verlengt.
Er zijn vacumeermachines met een klep en er zijn ook kamermodellen. De sealbreedte is een belangrijk punt waar u op moet letten bij het kopen van uw model. Een kamermodel komt u vaak tegen in de horeca. Deze variant is gemakkelijk te gebruiken en de resultaten zijn snel zichtbaar.
De vacumeermachines van HorecaRama zijn onderling verschillend qua uitvoering en prijs. Een eenvoudige variant is een vacumeerapparaat geschikt voor zakken met een maximale breedte van 31cm. Een machine met meer mogelijkheden is gemaakt van aluminium en ideaal als u producten wilt voorbereiden en vacuüm verpakken voor later gebruik. Verkrijgbaar in verschillende maten voor zakken van 20cm of 30cm.
Hij is voorzien van een kijkglas aan de bovenzijde zodat u het hele proces kunt volgen. Het apparaat is voorzien van tal van functies die u bedient middels een digitale display. U vindt bij HorecaRama ook een groot en gevarieerd assortiment vacumeerzakjes.
Als het gaat om het bewaren van voedsel, is een vacumeermachine een absolute must-have. Deze slimme machine biedt een geweldige manier om de kwaliteit van voedsel te behouden. Door geen lucht toe te laten in de verpakking, blijven smaken en texturen beter behouden. Sappige stukken vlees blijven malser, groenten behouden hun knapperigheid en fruit blijft fris en sappig. Maar dat is niet alles: een variant met vacumeerzakken biedt nog veel meer voordelen!
Met deze handige machines wordt de houdbaarheid van voedsel en vloeistoffen vergroot met 3 tot 5 keer de normale levensduur. Dit betekend dat u minder vaak voedsel hoeft weg te gooien. Dit bespaart niet alleen geld, maar helpt ook om voedselverspilling tegen te gaan.
De producten moeten wel gekoeld zijn bij het bewaarproces. Verse vis blijft bij een normale koeling ongeveer 1 tot 2 dagen vers en na het vacuüm verpakken is dit 1 week!
Met een vacumeermachine kunt u voedsel compacter opbergen. Doordat de lucht uit de verpakking wordt gezogen, worden de afmetingen van het voedsel aanzienlijk verkleind. Dit betekent dat u meer voedsel kunt bewaren in dezelfde ruimte. Ideaal voor drukke horecakeukens waar efficiëntie en ruimtebesparing essentieel zijn.
Een vacumeermachine is perfect voor professionele keukens zoals die in de horeca. Deze machines zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van een commerciële omgeving. Ze zijn krachtig, betrouwbaar en kunnen grote hoeveelheden voedsel probleemloos verwerken. Kijk bijvoorbeeld naar de roestvrijstalen variant voor snel vacumeren en sealen van voedsel en vloeistoffen.
In de horeca is tijd van essentieel belang. Met deze machine kunt u maaltijden voorbereiden en vooraf vacuüm verpakken. Hierdoor kunt u gerechten sneller assembleren en serveren, wat de doorstroom bevordert en wachttijden voor klanten verkort. Bovendien kunt u grote hoeveelheden ingrediënten in één keer verwerken en bewaren, waardoor u tijd bespaart en efficiënter kunt werken.
Als u op zoek bent naar een hoogwaardige vacumeermachine voor uw horecakeuken, bent u bij HorecaRama aan het juiste adres! Naast deze machines hebben we nog veel meer keukenmachines zoals bijvoorbeeld drank dispensers: chocolademelk dispensers en koudwaterdispenser.
Met meer dan 10 jaar ervaring is HorecaRama dé specialist in keukenapparatuur voor de horeca. Dankzij onze nauwe samenwerking met gerenommeerde leveranciers kunnen wij u altijd de nieuwste modellen en innovaties aanbieden. Bovendien voorzien onze deskundige medewerkers u graag van persoonlijk advies, zodat u de perfecte vacumeermachine vindt voor uw keuken.
Er zijn verschillende merken beschikbaar op de markt, elk met hun eigen kenmerken en kwaliteiten. Enkele populaire merken zijn Hendi, Henkovac en Buffalo. Weet u niet zeker welke vacumeermachine het beste werkt in uw horecazaak? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies, wij staan voor u klaar!
Met een vacumeermachine kunt u producten vacuüm verpakken. Hierbij wordt er lucht weggehaald rond het product en dan wordt het product afgesloten in een verpakking die luchtdicht is. De vacumeermachine verwijdert de zuurstof en de lucht, zodat er geen bacteriën en schimmels zijn die het voedsel bederven.
Met een vacumeermachine blijven producten veel langer vers. De houdbaarheid van verschillende soorten voedsel en vloeistoffen wordt vergroot met 3 tot 5 keer de normale levensduur. De producten moeten wel gekoeld zijn bij het bewaarproces. Verse vis blijft bij een normale koeling ongeveer 1 tot 2 dagen vers en na het vacuüm verpakken is dit 1 week!
Er zijn vacumeermachines met een klep en er zijn ook kamer modellen. De sealbreedte is een punt waar u op moet letten bij het kopen van een vacumeermachine. Een kamer model van een vacumeermachine komt u vaak tegen in de horeca. Deze vacumeermachines zijn gemakkelijk om te gebruiken en de resultaten zijn snel zichtbaar.