Comas Madrid 18/0

De Comas Madrid bestek serie is een bestek serie gemaakt van gepolijst RVS type 18/0 en heeft een zeer strakke, moderne vormgeving. De Madrid serie is zeer slijtvast, robuust en daarom uitstekend geschikt voor intensief gebruik in drukke en professionele horeca-omgevingen. Het bestek is circa 3mm dik en ligt comfortabel in de hand. De uitgebreide Comas Madrid serie bestaat uit maar liefst 12 verschillende bestek stukken!

Comas Madrid 18/0

De verschillende delen van Comas Madrid bestek

De Comas Madrid bestek serie is een zeer uitgebreide serie met maar liefst 12 verschillende bestek stukken. Naast een standaard tafellepel, tafelvork en tafelmes zijn er ook speciale dessertmessen, vorken en lepels verkrijgbaar. Om de tafel helemaal compleet te dekken heeft de Comas Madrid serie zelfs een speciaal steakmes, vismes en een visvork. Ook zijn er theelepels, koffielepels en gebaksvorkjes beschikbaar van de Comas Madrid serie. Al deze bestekstukken zijn los te bestellen per setje van 12 stuks, met oplopende staffelkorting bij afname van meerdere sets bij HorecaRama. 

De Comas Madrid Serie

De gepolijste RVS 18/0 bestekserie van Comas Madrid kenmerkt zich door de zeer strakke vormgeving.
Het bestek van Comas wordt al meer dan 25 jaar met trots en passie geproduceerd in Barcelona en is ontworpen om ergonomisch comfort met aantrekkelijk design te combineren. Bovendien is het bestek uitstekend bestand tegen veelvuldig en intensief gebruik en blijft het er ook na verloop van tijd prachtig uitzien.