Comas Cuba RVS 18/0

De Comas Cuba bestek serie is een bestek serie gemaakt van gepolijst RVS type 18/0 en heeft een frisse, moderne vormgeving. De bestekstukken uit deze serie hebben een ergonomisch ontwerp dat comfortabel in de hand ligt. De Cuba bestek serie bestaat uit maar liefst tien delen en is uitstekend geschikt voor zowel thuis gebruik als gebruik in drukke, professionele horeca-omgevingen.

Comas Cuba RVS 18/0

De verschillende delen van Comas Cuba bestek

De Comas Cuba serie is een zeer uitgebreide en complete bestek serie die bestaat uit maar liefst 10 delen! Naast de gebruikelijke tafelmessen, vorken en lepels bevat de Comas Cuba serie ook een vismes, dessertlepels, vorken en messen. De complete tafel kan worden afgemaakt met koffie- en theelepels, gebaksvorkjes. Als deze bestekstukken zijn los van elkaar te bestellen in setjes van 12 stuks, met oplopende staffelkortingen bij het afnemen van grotere aantallen. 

De Comas Cuba Serie

De populaire Comas Cuba serie is een stijlvolle en praktische besteklijn die ideaal is voor drukke en professionele restaurants, hotels en cafés. Het bestek is gemaakt van gepolijst RVS type 18/0 en is daardoor zeer sterk, robuust en geschikt voor dagelijks intensief gebruik. Daarnaast heeft het een elegante, moderne vormgeving en ligt het ergonomische ontwerp comfortabel in de hand. 

Bekijk hier het overzicht met al onze horeca bestek series.