Comas Nice RVS 18/0

De Comas Nice bestek serie is een bestek serie gemaakt van gepolijst RVS type 18/0 en heeft een eigentijdse en robuuste uitstraling. Omdat het bestek gemaakt is van sterk, hoog gepolijst RVS is het uitstekend geschikt voor drukke en professionele horeca-omgevingen. De Comas Nice serie is erg uitgebreid en heeft zelfs een pizzames en pizzavork in het assortiment!

Comas Nice RVS 18/0

De verschillende delen van Comas Nice bestek

De Comas Nice serie is een zeer uitgebreide en complete bestek serie die bestaat uit maar liefst 11 delen! Naast de gebruikelijke tafelmessen, vorken en lepels bevat de Comas Cuba serie ook speciaal bestek om te gebruiken bij het eten van pizza's! De complete tafel kan worden afgemaakt met dessertmessen, vorken en lepels. Ook zijn er van de Comas Nice serie koffielepels, theelepeltjes en gebakvorken verkrijgbaar. Als deze bestekstukken zijn los van elkaar te bestellen in setjes van 12 stuks, met oplopende staffelkortingen bij het afnemen van grotere aantallen. 

De Comas Nice Serie

De eigentijdse Comas Nice bestek serie is een stijlvolle en praktische besteklijn die ideaal is voor drukke en professionele restaurants, hotels en cafés. Het bestek is gemaakt van gepolijst RVS type 18/0 en is daardoor zeer sterk, robuust en geschikt voor dagelijks intensief gebruik. Dankzij het ergonomische ontwerp ligt het bestek comfortabel in de hand.