Comas Bilbao RVS 18/0

De Comas Bilbao bestek serie is een bestek serie gemaakt van gepolijst RVS type 18/0 en heeft een klassieke, stijlvolle vormgeving. De bestekstukken uit deze serie hebben mooie ronde vormen en zijn afgewerkt met een elegant lijnmotief over het handvat. De Bilbao serie bestaat uit negen delen en is uitstekend geschikt voor zowel thuis gebruik als gebruik in de horeca.

Comas Bilbao RVS 18/0

De verschillende delen van Comas Bilbao bestek

De Comas Bilbao bestek serie bestaat uit de volgende negen delen: tafelmes, vork en lepel die zowel voor voor- als hoofdgerechten gebruikt kan worden. Daarnaast bevat de Bilbao serie dessertlepels, messen en vorken die zeer breed toegepast kunnen worden bij diverse soorten nagerechten. De tafel kan helemaal compleet gedekt worden dankzij de Comas Bilbao theelepels, koffielepels en gebakvorkjes. Al deze verschillende bestekstukken kunt u los van elkaar per set van 12 stuks bestellen met oplopende staffelkortingen bij HorecaRama!

De Comas Bilbao Serie

De uitgebreide Comas Bilbao serie heeft een klassieke vormgeving en is gemaakt van gepolijst RVS. Dankzij het stevige en ergonomische handvat ligt het bestek zeer comfortabel in de hand en is het zeer sterk! De bestekstukken zijn zeer robuust en behouden hun kwaliteit waardoor zij uitstekend geschikt zijn voor drukke en professionele horeca-ondernemingen.