Comas Hotel RVS 18/0

De Comas Hotel bestek serie is een bestek serie gemaakt van gepolijst RVS type 18/0 en heeft een eigentijdse neutrale vormgeving. De bestekstukken uit deze serie hebben vloeiende lijnen en een gepolijste finish waardoor het bestek een moderne en stijlvolle uitstraling heeft. De Hotel serie bestaat uit maar liefst twaalf delen en is uitstekend geschikt voor zowel thuis gebruik als gebruik in de horeca.

Comas Hotel RVS 18/0

De verschillende delen van Comas Hotel bestek

De Comas Hotel serie is een zeer uitgebreide en complete bestek serie die bestaat uit maar liefst 12 delen! Naast de gebruikelijke tafelmessen, vorken en lepels bevat de Comas Hotel serie ook een speciaal steakmes en een barlepel! Daarnaast zijn er dessertlepels, vorken en messen beschikbaar en kan de complete tafel worden afgemaakt met koffie- en theelepels, gebaksvorkjes en gebaksmesjes. Als deze bestekstukken zijn los van elkaar te bestellen in setjes van 12 stuks, met oplopende staffelkortingen bij het afnemen van grotere aantallen. 

De Comas Hotel Serie

De uitgebreide Comas Hotel serie is een stijlvolle en praktische besteklijn die ideaal is voor chique restaurants, hotels en cafés. Dankzij de vloeiende lijnen en de gepolijste finish heeft dit bestek een moderne en stijlvolle uitstraling. Het bestek ligt dankzij het ergonomische ontwerp zeer comfortabel in de hand en is door de robuuste RVS constructie ook nog eens zeer stevig en slijtvast.