Kleine flessen en potten

Onderstaand treft u de serie Pharma aan van kleine flessen en potten die geschikt zijn voor het opslaan van voedingskwalitatieve middelen in uw horeca keuken. De producten variëren van 50ml t/m 4400ml. De flessen en potten zijn ideaal in gebruik voor het afvullen en portioneren van vloeistoffen, poeders, droge substanties en granulaten. De reden hiervan is de wijde opening van de flessen en potten. De producten beschikken allen over een opgeschroefd deksel van diverse materialen. Dankzij deze serie aan disposables in het assortiment van HorecaRama kunt u de meest exclusieve porties voeding opslaan in uw keuken.

Kleine flessen en potten

Het verschil tussen flessen en potten

Hoewel de flessen en potten in deze serie onder dezelfde noemer hangen, zit er wel degelijk verschil in deze twee producten. De flessen worden in principe alleen gebruikt voor vloeibaar voedsel, terwijl de potten voornamelijk voor vast voedsel zijn geschikt. Ook zijn de flessen gemaakt van LPDE-materiaal en de potten van HDPE-materiaal, PVC- of PET-materiaal. De flessen hebben een lagere dichtheidsverhouding in vergelijking met de potten. In vergelijking met de grotere formaten flessen en potten dient deze serie ook als wegwerpmateriaal. De levensduur is korter, waardoor u de serie Pharma eerder kunt weggooien.

Met welke producten kan ik eveneens voedsel opslaan?

Naast de diversiteit aan kleine voedingsgeschikte flessen en potten geeft HorecaRama u ook andere mogelijkheden. Zo kunt u voor het opslaan van grote hoeveelheden voedsel gebruik maken van ons assortiment aan voedsel opslagtonnen. Deze variëren in diverse maten en zijn afgesloten met een luchtdichte deksel of afsluitdop met rubberdichting. Naast deze voedsel opslagtonnen bestaat ons assortiment ook uit voedingsgeschikte jerrycans, emmers, flessen en potten waarmee u voor de voedselopslag in de horeca enorm veel kanten op kunt gaan.