Potten

Het gebruik van potten in de horeca is naar onze ervaring geen overbodige luxe. Het assortiment van HorecaRama beschikt over een aantal series voedingsgeschikte potten in diverse vormen en maten. Zo kunt u voor zowel kleine als grote hoeveelheden voedsel opbergen. De voordelen van de producten zijn uiteenlopend van bijvoorbeeld hittebestendig, 100% waterdicht, UN-gekeurd voor vaste stoffen en gemakkelijk te legen zonder te morsen. Indien gewenst zijn de deksels optioneel bij te bestellen, zodat u gegarandeerd bent van een volledig gesloten pot. Voor een gebruiksvriendelijke keuken in de horeca bent u bij HorecaRama aan het juiste adres.

Potten

PE-materiaal, zeer sterk en soepel!

De witte serie Packo potten is gefabriceerd van een voedingsgeschikt PE-materiaal. Voor dit materiaal is gekozen, zodat u gebruik kunt maken van een recyclebaar, sterk en soepel materiaal. Het is ideaal in gebruik voor de verscheidene hoeveelheden en variatie aan voedingsmiddelen. Daarnaast zijn deze potten UN-gekeurd, waardoor de producten (zowel vast als vloeibaar) veilig vervoerd kunnen worden tijdens nationaal en internationaal transport. Tot slot wordt er in de keuken vaak gewerkt in tijdsdruk, waardoor u zo min mogelijk tijd moet verliezen. Om deze reden kunt u de Packo serie goed gebruiken, want de pot opent en sluit binnen slechts een kwartslag draaien.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een transparante pot in uw horecaonderneming?

De serie aan transparante potten treft direct al een eerste voordeel aan haar transparante kleur. Door het gemak van een transparante kleur kunt u direct vanaf de plank zien welk voedingsproduct in de pot zit. Hiermee wordt veel zoekwerk gewonnen. Daarbij beschikt de serie over een verstaanbare klik bij het sluiten van de pot, zodat u met alle zekerheid kunt zeggen dat de pot is gesloten. Dit bevordert de veiligheid in de keuken. Vanwege het vele openen en sluiten van potten is na korte tijd meermaals sprake van een ovale vorm, maar door de beschermende kraag heeft u profijt van een langere gebruiksduur.

Met welke producten kan ik eveneens voedsel opslaan?

Naast de diversiteit aan voedingsgeschikte potten geeft HorecaRama u ook andere mogelijkheden. Zo kunt u voor het opslaan van grote hoeveelheden voedsel gebruik maken van ons assortiment aan voedsel opslagtonnen. Deze variëren in diverse maten en zijn afgesloten met een luchtdichte deksel of afsluitdop met rubberdichting. Naast deze voedsel opslagtonnen bestaat ons assortiment ook uit voedingsgeschikte jerrycans, emmers en flessen waarmee u voor de voedselopslag in de horeca enorm veel kanten op kunt gaan.