Mammoet servies

Het bekende Mammoet servies is te koop bij HorecaRama. Het Mammoet servies heeft een uitgebreide budgetline, bestaande uit borden en bordjes, kop en schotels en schaaltjes. Het Mammoet servies is zeer geschikt voor gebruik in de horeca, het heeft een mooie vormgeving en is sterk. Kies bij HorecaRama uit een uitgebreid aanbod producten uit dit mooie servies.

Borden Mammoet servies

Het aanbod borden van het Mammoet servies is heel uitgebreid. Alle onderdelen zijn uitgevoerd in wit en gemaakt van sterk porselein dat tegen een stootje kan. Er is keuze uit vierkante, rechthoekige en ronde borden. U kunt uw keuze uit borden van het Mammoet servies nog verfijnen voor wat betreft maat en uitvoering. Er zijn ronde diepe borden en borden met smalle of met brede rand en grote en kleinere borden. Door te combineren kunt u met de borden uit de budgetline van het Mammoet servies een heel compleet servies samenstellen. Borden worden geleverd per 3, 6 of 12 stuks, afhankelijk van het gekozen bord.

Schaaltjes Mammoet servies

Ook de keuze uit schaaltjes van het Mammoet servies is gevarieerd. Kleine en grotere schalen, met brede of smalle rand, zodat u het geheel op elkaar kunt afstemmen. Alle schaaltjes worden geleverd per 6 stuks. Kijk eens naar de mooie ovale schalen, die zowel in hoge als in lage uitvoering kunnen worden besteld. De prijs-kwaliteit van deze schalen uit het Mammoet servies budgetline is bijzonder goed te noemen. Andere mogelijkheden schalen Mammoet servies zijn onder meer stapelbare schaaltjes, zowel in hoge als in lage uitvoering en een wat grotere schaal in hoge uitvoering.

Nog meer Mammoet servies onderdelen

De budgetline Mammoet servies is zoals gezegd heel uitgebreid. Kies onder meer voor een soepkop, geleverd per 12 stuks en voor de bijpassende schotels, eveneens geleverd per 12 stuks. Het Mammoet servies geeft daarnaast de keuze uit drie verschillende koffiekopjes, variërend in grootte en ook zijn bijpassende schoteltjes verkrijgbaar. Wilt u een servies aanschaffen voor uw horecaonderneming dat een erg goede prijs-kwaliteit verhouding heeft, kijk dan eens naar het Mammoet servies bij HorecaRama. 

Lees meer