Palmer servies

Palmer servies staat bekend om haar geweldige, bijna koninklijke uitstraling en hoge kwaliteit. Palmer servies is gemaakt van porselein en sommige serviesonderdelen zijn versterkt met magnesium. Uiteraard staat dit garant voor een lange levensduur. Bij HorecaRama zijn veel verschillende serviesonderdelen van het Palmer servies verkrijgbaar: van bordjes tot kopjes en schaaltjes in heel veel verschillende uitvoeringen waaronder ook heel leuke en bijzondere modellen. Met Palmer servies kunt u uw horecagelegenheid inrichten op een bijzonder aantrekkelijke manier.

Schaaltjes Palmer Servies

De keuze uit verschillende schaaltjes in de serie van het Palmer servies is bij HorecaRama bijzonder groot en gevarieerd. Bijzonder vormgegeven schaaltjes zijn onder meer het schuine amuseschaaltje, het amuse schaaltje met brede rand en de leuke vierkante schaaltjes. Ook heel leuk zijn de meervaks schaaltjes en het amuse soepkopje. Het Palmer servies biedt ook een ruime keus uit ronde schaaltjes met verschillende diameters en speciale schaaltjes zoals een sushischaaltje.

Borden Palmer servies

De keuze uit borden en bordjes is van het Palmer servies werkelijk ongekend. Ronde en vierkante borden in tal van maten en allemaal even mooi uitgevoerd. Ook is er een grote keus uit rechthoekige borden die goed stapelbaar zijn en licht van gewicht. Een schotel en bijpassende soepkop behoren eveneens tot het assortiment van het Palmer servies. Verder vindt u speciale sushi bordjes met licht opstaande rand, diepe borden, pasta borden, amuse bordjes en allerlei andere bordjes voor regelmatig gebruik of voor speciale toepassingen. Kijk naar het uitgebreide aanbod Palmer servies van HorecaRama om uw ideale servies samen te stellen.

Veel verschillende serviezen

Bij HorecaRama vindt u voor elke horecagelegenheid het juiste servies. Luxe serviezen, servies gemaakt van kunststof of budget serviezen. Het Palmer servies biedt een zeer uitgebreide keus uit borden en schaaltjes, gemaakt van hoogwaardig porselein. Naast het Palmer servies is het Maastricht porselein servies ook een bijzonder geschikt servies voor elke horecaonderneming.

Lees meer