Truyts Import melamine servies

De voordelen van Truyts import melamine servies zijn groot. Dit servies is heel geschikt voor gebruik in de horeca omdat het praktisch onbreekbaar is en slijtvast. Verder is Truyts import melamine servies vaatwasmachinebestendig én ovenbestendig tot een temperatuur van 140 graden Celsius. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende onderdelen uit het Truyts import melamine servies voor de inrichting van hotel en restaurant.

Onderdelen Truyts import melamine servies

De onderdelen uit het Truyts import melamine servies verkrijgbaar bij HorecaRama zijn voornamelijk borden en schalen waaronder ook ovenschalen. De ovenschalen van Truyts import melamine servies kunnen direct uit de oven op tafel worden gepresenteerd want ze hebben een heel mooie uitstraling. Zowel het assortiment borden als het assortiment schaaltjes is bijzonder veelzijdig zodat u altijd geschikte schaaltjes en borden voor uw restaurant kunt vinden. De meeste borden en schalen van het Truyts import melamine servies zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Schalen en borden van het Truyts import melamine servies

Schaaltjes Truyts import melamine servies zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in meerdere uitvoeringen. Leuke kleine ronde en vierkante schaaltjes, grote schalen, ook vierkante maar ook rechthoekige schalen en meervaks schaaltjes. Het aanbod schaaltjes is werkelijk bijzonder uitgebreid. De borden uit het Truyts import melamine servies zijn onder meer diepe borden, vierkante borden in verschillende maten, rechthoekige borden en speciale borden. U vindt bijvoorbeeld onder meer speciale pannenkoekenborden, sushiborden en pastaborden. Ook ovale borden behoren tot het assortiment Truyts import melamine servies van HorecaRama.

Verschillende serviezen bij HorecaRama

Kies bij HorecaRama uit veel verschillende mogelijkheden voor de aankoop van servies. Het Truyts import melamine servies en ander serviesgoed van melamine. Kies uit los servies of uit series zoals het Palmer servies, Cambria Friso servies, Maastricht Porselein Servies en vele andere mogelijkheden. Wilt u geschikt serviesgoed voor met name buffetten dan is het Truyts import melamine servies een goede optie.

Lees meer