Horeca kassa

De kassa en het kassasysteem van een horecaonderneming zijn uiterst belangrijke onderdelen van de bedrijfsvoering. Met een horeca kassa mag niets misgaan, de kassa moet altijd werken en moet eenvoudig in gebruik zijn. Uw personeel moet snel en gemakkelijk kunnen omgaan met een horeca kassa en de andere onderdelen van het kassasysteem zoals een bonprinter. Alles wat u nodig heeft op het gebied van een professionele horeca kassa vindt u bij HorecaRama.

Horeca kassa

Horeca kassa speciaal voor horecaondernemingen

Bij HorecaRama vindt u verschillende modellen horeca kassa waaronder ook diverse horeca kassa’s speciaal voor hotels, restaurants en andere horecabedrijven. Kies bijvoorbeeld voor een horeca kassa waarop een barcodescanner, keukenprinter of pinautomaat kan worden aangesloten. Dit soort horeca kassa’s kan ook worden aangesloten op een PC waardoor u gemakkelijk verschillende rapporten en managementinformatie kunt uitlezen. Andere extra functies van een speciale horeca kassa zijn tafelbeheer, klantbeheer en het is mogelijk meerdere verkopers aan te maken.

Andere horeca kassa’s van HorecaRama

U kunt bij HorecaRama terecht voor verschillende horeca kassa’s in verschillende prijsklassen. Kies bijvoorbeeld voor een eenvoudiger model horeca kassa met eveneens eenvoudige bediening, voorzien van 15 of 16 omzetgroepen en alle benodigde standaard financiële toetsen. Er is ook een horeca kassa met thermische printen welke op hitte print. Dit kan u behoorlijk schelen in de kosten omdat u geen inkt hoeft aan te schaffen. Voor deze horeca kassa is Windows software beschikbaar waarmee u diverse rapporten kunt uitlezen.

Professionele horeca kassa en andere benodigdheden

HorecaRama levert alles voor een optimale bedrijfsvoering van uw horecaonderneming waaronder uw horeca kassa, bonprinter, telmachine en vals geld detector. Bekijk het grote assortiment eens in de webshop en informeer u over alle mogelijkheden op het gebied van een horeca kassa al dan niet in combinatie met andere kassa benodigdheden.