Panzerò

HorecaRama door de ogen van Luigi Incalza, eigenaar van Panzeró Italian StrEat Food from Puglia. Luigi deelt zijn ervaringen in de horecawereld en zijn samenwerking met HorecaRama.

Luigi Incalza from Panzero Italian StrEat food from Puglia

Toen hij Panzerò zeven jaar geleden oprichtte, ondervond hij verschillende uitdagingen met zijn Italiaanse apparatuur. Hoewel het in eerste instantie kosten bespaarde, deden zich problemen voor met onderhoud en garanties in een buitenlands land.

Het ontdekken van HorecaRama via Ivo Hu - eigenaar van HorecaRama - werd een keerpunt voor Luigi. Hij verving geleidelijk bestaande apparatuur door die van HorecaRama, niet alleen vanwege de nabijheid maar ook vanwege de uitzonderlijke service, garantie en effectieve communicatie. In de afgelopen vier tot vijf jaar heeft deze samenwerking het cruciale belang benadrukt van service en snelle reacties om hun opbloeiende restaurant te behouden. "De service en effectieve communicatie van HorecaRama zijn het belangrijkst. Het gaat niet alleen om de producten; het draait om het vertrouwen en de relatie die zijn opgebouwd tussen Panzerò en HorecaRama, dat is wat het bijzonder maakt."

 
Speed Pro Unox Demo
 

Zijn reis van Italië naar Nederland begon met een uitnodiging van een vriend die werkte als scheikundig ingenieur in Rotterdam. Een voorstel om samen een panzerotti-winkel te openen zorgde ervoor dat Luigi binnen slechts twee weken naar Rotterdam verhuisde. Hij herinnert zich levendig dat hij op 15 januari 2015 op een regenachtige dag aankwam, waarmee de samenwerking begon die leidde tot de geboorte van Panzerò. Deze onderneming omvatte veel planning, receptcreatie, perfectie van het deeg en onvermoeibare experimenten in het streven naar culinaire perfectie. Het grote aantal vaste klanten van Panzero is het bewijs dat hard werken vruchten afwerpt!

Na het succes en de groei van de huidige locatie heeft Luigi een duidelijk pad uitgestippeld om uit te breiden naar een tweede locatie in Rotterdam. Luigi ziet dit nieuwe restaurant als een flagship, een showcase voor potentiële franchisenemers. Luigi beschreef vol vertrouwen HorecaRama en hun expertise als de juiste partner voor deze weg. Door middel van crowdfunding via Crowd About Now, dat deze november van start gaat, willen ze hun loyale klanten en netwerk betrekken, waarbij ze hun toewijding aan groei en inclusiviteit tonen.

 
Food
 

Luigi's advies voor mede-ondernemers is eenvoudig: "geef prioriteit aan een consistente, langetermijnrelatie bij het kiezen van leveranciers van apparatuur, waarbij hij service benadrukt als een belangrijke basis voor succes”

De samenwerking tussen Panzerò en HorecaRama toont de kracht van toewijding, service en samenwerking in de culinaire wereld en baant de weg voor een veelbelovende toekomst in de horeca-industrie. Op de voortzetting van Panzerò’s reis en onze opmerkelijke samenwerking. Wordt vervolgd!

Panzero Food