Restaurant Thailand

HorecaRama door de ogen van Rob de Callafon van Restaurant Thailand.

Het verfijnde aroma van Restaurant Thailand, een culinaire bestemming die al negen jaar haar deuren opent, is het resultaat van Rob's toewijding en passie voor heerlijke smaken.
"Ik heb eigenlijk geen specifieke favoriete gerechten," deelt Rob, terwijl hij de aandacht vestigt op enkele opvallende keuzes, zoals de opmerkelijke zeebaars van 800-1000 gram en de intrigerende 'rauwe granalen', die eigenlijk een knipoog zijn, maar verrassend populair bij de gasten.

Restaurant Thailand

Het hart van Restaurant Thailand klopt op de Rotterdamse wijze: direct, gastvrij en authentiek. Rob's samenwerking met HorecaRama wordt gekenmerkt door lof, waarbij hij de service en expertise van het team benadrukt, in combinatie met de prijs-kwaliteit van de producten. waarbij hij de prijs en kwaliteit van de producten, de service en expertise van het team benadrukt. "Ik zie wel of het een goeie of een slechte groothandel is en het is gewoon perfect," voegt hij eraan toe.

Restaurant thailand

Hoewel online bestellen een optie is, geeft Rob de voorkeur aan persoonlijk contact bij HorecaRama. "Wat mij altijd verbaasd hier is dat ze haast altijd wel alles op voorraad hebben, want ze lopen naar boven, komen naar beneden en dan hebben ze het. Dat is toch wel heel bijzonder wanneer je ook zoveel online doet. Gewoon klasse."
Rob deelt zijn inzichten voor nieuwkomers in de horecawereld, waarbij hij benadrukt dat het opzetten van een zaak draait om meer dan alleen kennis van de branche. "Snelheid en intuïtie spelen ook een grote rol," zegt hij.

Wat Restaurant Thailand onderscheidt, is de eenvoud en kwaliteit van de ervaring. Hier draait het niet om opsmuk, maar om echt lekker eten geserveerd op een warm wit bord, zonder poespas.

Rob waardeert hierom de eenvoud en efficiëntie die hij bij HorecaRama ervaart. Alles voor de horeca, simpel en snel. Dit past bij zijn eigen werkwijze en draagt bij aan onze vlotte samenwerking. De simpele en snelle aanpak past bij zijn eigen werkwijze en draagt bij aan onze vlotte samenwerking.

HorecaRama waardeert de samenwerking met Restaurant Thailand, waar kwaliteit, echtheid en een warm welkom centraal staan.

Restaurant Thailand