Hygiplas

Hygiplas online kopen

Van het bekende merk Hygiplas vindt u bij HorecaRama een uitgebreid assortiment horeca benodigdheden. Meer dan 200 artikelen zoals allerlei messen en snijders, snijplanken en andere producten van Hygiplas. Dit merk staat garant voor kwaliteit en biedt ook allerlei bijzondere maar onmisbare accessoires voor de horeca keuken zoals een kern thermometer of een koelcel thermometer. Daarnaast treft u onder meer ook starters messensets en snijplankenhouders aan in het assortiment.

Snijplanken voor professioneel gebruik

De snijplanken van Hygiplas zijn volledige afgestemd op professioneel gebruik in de horeca keuken. Verkrijgbaar in allerlei kleuren zodat u de hygiëne in de keuken kunt waarborgen. De snijplanken van Hygiplas zijn gemaakt van polyethyleen en absorberen niet, hebben geen geur en gaan lang mee. Kies uit snijplanken speciaal voor het snijden van brood, kaas of verse vis. U kunt kiezen uit tal van maten waaronder ook GN-maten en er zijn diverse snijplanken sets verkrijgbaar.

Thermometers van Hygiplas

Van het merk Hygiplas zijn veel verschillende soorten thermometers verkrijgbaar die een grote uitkomst zijn in de professionele keuken. Kies uit een zakthermometer, een speciale jam en suiker thermometer of een koeling / vriezer thermometer. U vindt voor elke toepassing een geschikte thermometer van het merk Hygiplas. Zo is er een speciale vleesthermometer die temperaturen tot 300 graden meet. De infrarood thermometers van Hygiplas zijn licht van gewicht en eenvoudig in gebruik. Het bereik van deze thermometers is van -50 tot +400 graden.

Messen van Hygiplas

Ook op het gebied van messen vindt u bij HorecaRama een uitgebreid aanbod artikelen van Hygiplas. De messen zijn net als de snijplanken van Hygiplas verkrijgbaar in tal van kleuren. Dit komt de hygiëne in de horecakeuken zeker ten goede. Kies uit schilmessen, fileermessen, koksmessen en vele andere messen. Ook zijn er diverse messensets van het merk Hygiplas verkrijgbaar. 

Lees meer
Hygiplas