Kristallon

Kristallon online kopen

Kristallon is een van de vele bekende merken horeca benodigdheden van HorecaRama. Voor uw hotel, restaurant, bar of catering onderneming vindt u een uitgebreid assortiment producten zowel van bekende merken als budget artikelen. Kristallon is een bekend merk voor horeca producten zoals bestekbakken en daarnaast heeft HorecaRama een ruim assortiment andere bestekbakken maar ook bestek van hoge kwaliteit, van melamine of wegwerkbestek. Zoekt u producten van hoge kwaliteit met een lange levensduur kijk dan eens naar het grote aanbod horeca benodigdheden van HorecaRama.

Bestekbak van Kristallon

De bestekbakken van het merk Kristallon zijn sterk en eenvoudig te reinigen. Verder zijn de bestekbakken van Kristallon stapelbaar, gemaakt van kunststof en voorzien van 4 compartimenten om uw bestek gesorteerd in op te bergen. Uitgevoerd in 1/1GN maat past uw bestekbak van Kristallon moeiteloos in GN gerelateerde producten zoals kasten en lades, opbergkasten of trolleys.

Bestekbakken en bestek bij HorecaRama

Naast de degelijke bestekbakken van hoge kwaliteit van Kristallon kiest u bij HorecaRama uit een groot aanbod andere bestekbakken. Bestekbakken van kunststof of van roestvrijstaal, vierkante uitgifte bestekbakken of bestekbakken in trendy kleuren. Ook accessoires voor bestekbakken zoals deksels of bestekbak houders vindt u bij HorecaRama. Het bestek zelf voor uw Kristallon bestekbak of andere bestekbak vindt u eveneens bij HorecaRama. U kiest uit een groot aantal bestekseries van gerenommeerde merken zoals Olympia, Amefa of Pro Sup. Alle soorten bestek zijn los te bestellen in setjes. Ook veel monstersetjes verkrijgbaar.

Merkartikelen voor uw horeca onderneming

Uw personeel in werkkleding van hoge kwaliteit? Goede werkschoenen, prachtige kookapparatuur, klassiek bestek met een mooie uitstraling? U vindt al uw horeca benodigdheden bij HorecaRama, zowel van bekende merken zoals Kristallon, Buffalo, Crocs, Bolsius en Kenwood als een ruim assortiment budget artikelen en accessoires voor uw hotel en restaurant. 

Lees meer
Kristallon