Waring

Waring online kopen

Het bedrijf Waring bestaat uit verschillende merken met elk een eigen specialiteit en afzetgebied. Waring Commercial richt zich op de horeca en biedt tal van apparatuur voor gebruik in de professionele keuken. Andere afdelingen van Waring zijn onder meer gericht op apparatuur en accessoires voor gebruik in hotels. Bij HorecaRama vindt u tal van producten van dit bekende merk dat overal ter wereld wordt gekocht. De producten van Waring zijn dan ook niet alleen van hoge kwaliteit en duurzaam in gebruik maar hebben ook een mooie uitstraling. Kijk naar het assortiment producten van het merk Waring bij HorecaRama om uw keuze te maken.

Waring producten bij HorecaRama

Het assortiment producten van het merk Waring bestaat bij HorecaRama uit verschillende blenders en staafmixers voor professionele keukens, en losse onderdelen zoals gardes of een extra losse staaf voor uw staafmixer. Ook vindt u van het merk Waring onder meer een drankenmixer, een kruidenmolen, een wafelapparaat of een paninigrill. Het assortiment producten van het merk Waring is bijzonder gevarieerd en daarom is een bezoek aan de webshop van HorecaRama om de producten van Waring te bekijken zeker de moeite waard.

Enkele producten van Waring uitgelicht

Een van de vele blenders van het merk Waring waaruit u kunt kiezen is bijvoorbeeld model Margarita Madness. Dit model blender is geschikt voor tal van doeleinden en natuurlijk ook voor het maken van cocktails, zoals de naam al doet vermoeden. In te stellen op verschillenden snelheden en verkrijgbaar bij HorecaRama in 3 varianten. Of kijk eens naar de paninigrill waarmee u ook burgers, kip en groenten kunt grillen. Deze paninigrill van Waring is voorzien van gegroefde krasbestendige platen, een instelbare thermostaat en hittebestendige handgrepen. U kunt bij HorecaRama terecht voor tal van horeca benodigdheden, van meer dan 150 bekende merken zoals Waring en een ruime keus uit accessoires en budgetartikelen. 

Lees meer
Waring