Amsterdam rvs 18/0

Van het merk Amefa zijn veel verschillende bestekserie verkrijgbaar waaronder de Amefa Amsterdam rvs 18/0 serie. Amefa is een Nederlands merk maar geniet internationale faam omdat de bestekseries allemaal erg mooi zijn met een perfecte combinatie tussen vorm en functie. De Amsterdam rvs 18/0 serie is zowel bekend in horecakringen als in huiselijks kring omdat deze serie past in ieders budget. Een prachtige bestekserie voor een mooie prijs.

Amsterdam rvs 18/0

De onderdelen uit de Amefa Amsterdam rvs 18/0 serie

De Amefa Amsterdam rvs 18/0 bestaat uit 8 verschillende onderdelen. Het tafelmes en de tafelvork uit de Amsterdam serie kunnen zowel voor een voorgerecht als een hoofdgerecht worden gebruikt. De tafellepel uit deze serie is geschikt om soep te eten. De Amsterdam rvs 18/0 serie bestaat verder uit een bestek set voor het dessert: een dessertvork en een dessertlepel en voor het natafelen met koffie en thee vindt u in de Amefa Amsterdam serie een koffielepel en een theelepel. Een mooie complete 8-delige bestekserie.

Samenstellen van uw bestek serie Amefa Amsterdam rvs 18/0

De bestek serie Amefa Amsterdam rvs 18/0 kunt u geheel naar wens samenstellen. Elk onderdeel kunt u apart bestellen en wordt geleverd in een setje van 12 stuks. Deze standaard uitgevoerde maar mooi ogende bestek serie kunt u afstemmen op uw behoefte door bijvoorbeeld meer koffielepels en theelepels te bestellen voor uw restaurant.

Andere Amefa bestek series

Bij HorecaRama kunt u terecht voor alle soorten bestek die u nodig heeft voor uw hotel of restaurant. Ook voor de professionele keuken vindt u een breed assortiment speciale messen waaronder koksmessen. De Amefa bestekserie is beschikbaar in verschillende uitvoeringen rvs 18/0 en 18/10, waaronder de series Oxfored, Harley, Elegance en de serie Amefa Amsterdam. Ook andere merken zoals Olympia en Pro Sup vindt u bij horecaspecialist HorecaRama.