Stampertjes

Voor bepaalde dranken is het de gewoonte een stampertje te gebruiken, zeker als aan de drank een schijfje citroen wordt toegevoegd. Als u uw gasten optimaal wilt bedienen dan is het belangrijk voldoende stampertjes op voorraad te hebben. Voor aanschaf van stampertjes gaat u eenvoudig naar de webshop van HorecaRama en maakt uw keuze in de webshop. U vindt de stampertjes onder “drankbenodigdheden” en u kunt op uw gemak nog verder rondkijken in de webshop of u nog andere drankbenodigdheden of barbenodigdheden kunt gebruiken.

Stampertjes

HorecaRama biedt twee soorten stampertjes

Gaat u voor een standaard uitvoering, dan kiest u voor de stampertjes van transparant kunststof. De stampertjes worden per 100 geleverd en zijn 17 cm lang. Wilt u uw gasten een stampertje met allure aanbieden dan kiest u voor het roestvrijstalen stampertje. De roestvrijstalen stamper is 18 cm lang en heeft aan de bovenzijde een gekleurd knopje. Wel zo handig omdat uw gasten aan de kleur van het knopje hun eigen glas kunnen terugvinden. Zeker bij een feestje, lopend buffet of barbecue zullen uw gasten u hiervoor dankbaar zijn.

HorecaRama voor stampertjes én alles voor uw bar

U kunt bij HorecaRama terecht voor al uw drankbenodigdheden. Een groot assortiment aan champagnefles afsluiters, schenktuitjes en stampertjes maar ook zaken als een wijnkoeler of kunststof glazen vindt u bij HorecaRama. Wat u ook nodig heeft voor uw bar, van stampertjes tot een tapbierafstrijker, HorecaRama heeft het. Als horecaspecialist zijn wij u graag van dienst bij alles wat uw onderneming nodig heeft, en wij leveren ook serviesgoed en de benodigde horeca kleding.

Laat u inspireren bij uw aankopen van stampertjes tot bar apparatuur

Door eens uitgebreid rond te kijken op de webshop van HorecaRama doet u ideeën op om uw horecaonderneming nóg aantrekkelijker te maken voor uw gasten. Als u een buitenterras heeft dan bent u wellicht geïnteresseerd in een rookpaal of verzwaarde horeca asbakken. Stampertjes van roestvrijstaal laten zich mooi combineren met een roestvrijstalen champagnefles afsluiter of misschien vindt u bij HorecaRama eindelijk uw perfecte milkshake machine of buffetwagen.