Araven

Araven online kopen

Het merk Araven is wereldwijd bekend om de innovatieve oplossingen voor het bewaren van voedsel. Araven ontwerpt, produceert en verkoopt voedseldozen en bewaarbakken in tal van soorten en maten, geschikt voor het bewaren van vers voedsel, warme gerechten, voorbewerkte gerechten en tal van andere mogelijkheden. U komt het merk Araven vaak tegen in de professionele horecabranche maar Araven producten zijn ook geschikt voor gebruik thuis. Araven is gevestigd in Spanje en heeft vestigingen in Amerika en Mexico. Araven wordt verkocht in meer dan 50 landen en het merk is al 40 jaar een belangrijke speler op de markt.

Assortiment Araven van HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u tal van producten van het bekende merk Araven in het assortiment. De Araven producten zijn van een zeer degelijke kwaliteit en voorzien van allerlei extra’s waardoor u de kwaliteit van verschillende soorten voedsel kunt waarborgen. Extra’s zoals herschrijfbare labels en kleurenclips bijvoorbeeld. De voedseldozen van Araven zijn luchtdicht af te sluiten dankzij de speciale siliconen afdichtrand. Met behulp van de labels kunt u bewaardata vaststellen hetgeen vooral ook handig is als met meer mensen in de keuken wordt gewerkt. Kijk naar het ruime assortiment Araven artikelen van HorecaRama om uw keuze te maken.

Voorbeelden van Araven voedseldozen

U vindt bij HorecaRama een uitgebreid assortiment voedseldozen van het merk Araven. Transparante dozen bijvoorbeeld, voorzien van deksel, verkrijgbaar in GN-maten. Dit soort voedselbakken zijn stapelbaar. Ook vindt u restbakken, ingrediënten dozen en bestekbakken van Araven in het assortiment. De voedselbakken van Araven zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten van groot tot klein, vierkant of rechthoekig. Veel Araven bakken zijn geschikt voor het bewaren van voedsel in de diepvries en/of zijn bestand tegen hoge temperaturen. Kijk eens op de website van HorecaRama naar het uitgebreide assortiment Araven voedsel bewaardozen. 

Lees meer
Araven