Bartscher

Bartscher horeca apparatuur

Het Duitse merk Bartscher is een wereldwijd gerespecteerd merk in de horeca. Het wordt al jarenlang verkocht als kwaliteitsmerk, speciaal geschikt voor gebruik in de horeca. Bij HorecaRama kiest u uit meer dan duizend producten van dit kwaliteitsmerk! Kies uit apparatuur voor de inrichting van de keuken zoals ovens en friteuses, uit een groot assortiment koelingsapparatuur en uit tal van accessoires. Met de producten van Bartscher kunt u uw hotel en restaurant volledig naar smaak en met producten van hoge kwaliteit inrichten.

Een greep uit het aanbod van Bartscher

Het aanbod van producten van Bartscher is zeer divers: grote apparaten voor de horeca keuken zoals ovens, bakplaten, combisteamers of een gasfornuis. Kies uit tal van kleinere apparaten zoals een worstensnijder, een wafelijzer of een barmixer. Ook bijzondere producten vindt u in het assortiment van Bartscher, waaronder een warmkast, een slowcooker of een mobiel gas kooktoestel. Tenslotte kunt u bij HorecaRama ook kiezen uit tal van accessoires van het merk Bartscher.

Horeca keuken inrichten met Bartscher apparatuur

Met de apparatuur van Bartscher richt u uw horeca keuken zeer professioneel in. Gas grillplaten, elektrische grillplaten, fornuizen in soorten en maten, salamanders, een lavasteengrill. Wat u ook zoekt, u vindt het bij HorecaRama van het bekende merk Bartscher. U kunt ook kiezen uit een groot aanbod koelingsapparatuur, vaatwassers en warmhoudapparatuur.

Accessoires van het merk Bartscher

Uw keuken zo compleet mogelijk inrichten en voorzien van alle gemakken om de heerlijkste gerechten te maken dat kan met producten van het merk Bartscher. Een set trommelraspen, een combi vruchtenpers en blender, een ijscrusher, alles van het bekende merk Bartscher. Kijk eens naar het uitgebreide aanbod apparatuur en accessoires van het bekende merk Bartscher van HorecaRama. U kunt ook kiezen voor veel producten van andere bekende merken zoals Modular of Buffalo. U kiest voor de aanschaf van uw benodigdheden uit meer dan 150 bekende merken. 

Lees meer
Bartscher