Bolero

Bolero online kopen

Bolero is een bekend merk dat met name in Europa wordt verkocht. Bolero heeft een ruim assortiment oplossingen voor de horeca waaronder handige tools en nuttige zaken zoals prullenbakken, afzetpalen voor koorden, kluizen en trolleys. HorecaRama biedt een ruime keus uit producten van het bekende merk Bolero, geschikt voor hotel en restaurant. Bolero staat voor duurzaamheid en kwaliteit en de producten hebben een bijzonder mooie uitstraling.

Bolero producten bij HorecaRama

Voor het vervoer van bijvoorbeeld de koffers van uw gasten vindt u bij HorecaRama verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een trolley van het merk Bolero. Een elegante uitvoering met een draagvermogen tot maar liefst 350KG bijvoorbeeld. Deze trolley van Bolero heeft een fraaie uitstraling en is daardoor geschikt voor gebruik in openbare ruimtes zoals de receptie van uw hotel. Ook verkrijgbaar is een kofferstandaard van het merk Bolero voor de hotelkamer, uitgevoerd in roestvrijstaal en voorzien van verhoogde achterzijde ter bescherming van de muur. Wilt u bepaalde ruimtes afzetten, binnen of buiten, dan vindt u een ruime keus uit Bolero afzetpalen, koorden, muurhaken of afzetdoeken. Ook deze Bolero producten mogen door hun mooie uitstraling worden gezien.

Nuttige producten Bolero

Afvalbakken dienen in elke ruimte voorhanden te zijn en daarom heeft Bolero een aantal mooie ontwerpen op de markt gebracht die mogen worden gezien. Prullenbakken van roestvrijstaal in mooie uitvoeringen in zwart en zilver of bruin en goud bijvoorbeeld. De huishoudwagen van Bolero is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Verder vindt u bij HorecaRama kluizen van het merk Bolero en kunt u terecht voor producten van tal van andere topmerken voor de volledige inrichting van uw hotel en restaurant. Ook voor de professionele keuken vindt u alles wat u nodig heeft bij HorecaRama, zowel in budget uitvoeringen als artikelen van gerenommeerde merken met veel uitstraling. 

Lees meer
Bolero