Bourgeat

Bourgeat online kopen

Het Franse merk Bourgeat is alom bekend in horecakringen. Producten van Bourgeat staan dan ook voor hoogstaande kwaliteit en hebben een prachtige uitstraling. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende producten van het merk Bourgeat waaronder een groot assortiment GN-bakken. Door GN-bakken te gebruiken voldoet u aan de internationale standaard en kunt u eenvoudig gebruik maken van allerlei andere producten die zijn afgestemd op de maten van GN-bakken. Bourgeat GN bakken zijn verkrijgbaar met deksel en ook accessoires van Bourgeat vindt u bij HorecaRama.

Aanbod Bourgeat van HorecaRama

Het aanbod artikelen van het merk Bourgeat is bij HorecaRama toegespitst op GN-bakken. Gastronormbakken zijn bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende maten en van het merk Bourgeat is een uitgebreid assortiment voorhanden. Grote en kleine bakken, met of zonder perforatie en een bijpassende Bourgeat deksel vindt u eveneens in het assortiment. De speciale gepatenteerde randen zijn extra versterkt waardoor de gastronormbakken van Bourgeat vrijwel onverwoestbaar zijn. De gastronormbakken van Bourgeat zijn gemaakt van roestvrijstaal en behoren tot de beste GN-bakken die u kunt kopen. Vervaardigd in overeenstemming met de Europese norm EN631.

Bourgeat en andere topmerken

U wilt het beste voor uw hotel, restaurant, keuken en gasten? Kies voor kwaliteit en maak uw keuze uit de vele artikelen van gerenommeerde merken die u vindt bij HorecaRama. GN-bakken van Bourgeat behoren tot de beste ter wereld. Andere topmerken bij HorecaRama zijn bijvoorbeeld Bolero, Amefa bestek, Bolsius kaarsen voor de perfecte sfeer of werkschoenen van Birckenstock voor uw personeel. Kijk naar het ruime assortiment van HorecaRama waaronder een groot aantal producten van bekende en gerenommeerde merken zoals Bourgeat. Ook voor de inrichting van de professionele keuken, werkkleding of de inrichting van de badkamers van uw hotel gaat u naar HorecaRama. 

Lees meer
Bourgeat