Bravilor

Bravilor

Het merk Bravilor is bekend om de technische kennis op het gebied van warm water. Het bedrijf produceert een scala aan machines voor dranken met de nadruk op koffie apparatuur. Bravilor is een familiebedrijf, bekend over de hele wereld met vestigingen in Europa en Amerika en verkooppunten in meer dan 100 landen. De zakelijke aspecten van het bedrijf worden geregeld vanuit Nederland. Naast de apparatuur voor warm water worden ook accessoires geleverd zoals ontkalkingsmiddelen. Bij HorecaRama kunt u terecht voor de aanschaf van artikelen van dit wereldwijd bekende merk.

Bravilor producten bij HorecaRama

Voor het behoud van warmwater apparatuur is het regelmatig ontkalken daarvan van levensbelang. Bravilor heeft geavanceerde technologie, hoge kwaliteit en in-house productie hoog in het vaandel en levert producten van de allerbeste kwaliteit. De ontkalkingsmiddelen van HorecaRama van het merk Bravilor mogen dan ook worden gerekend tot de allerbeste. U bestelt dit ontkalkingsmiddelen, dat geschikt is voor alle apparatuur waarmee warm water wordt geproduceerd, per 15 stuks. Ideaal voor apparatuur dat wordt gebruikt in de horeca zodat u veel langer plezier heeft van uw kostbare waterkokers, koffiemachines en andere apparatuur.

Bravilor en andere merken van HorecaRama

Bij HorecaRama heeft u de keuze uit een groot en gevarieerd aanbod producten speciaal afgestemd op de horeca. U vindt een grote keuze artikelen van topmerken zoals Bravilor maar ook budget artikelen. Of u nu een hotel of restaurant wilt inrichten, barbenodigdheden voor de bar nodig heeft of de professionele keuken wilt inrichten, u vindt al uw benodigdheden bij HorecaRama. Werkschoenen van Birckenstock, bestek van Amefa, horecakleding van Chef Works of andere producten van wel 150 verschillende topmerken. Door de ruime keuze kunt u bij HorecaRama uw benodigdheden op elkaar afstemmen en zo tot een passende inrichting van uw hotel of restaurant komen. U vindt alles voor een moderne inrichting, voor een klassieke en luxueuze inrichting of voor cateringdoeleinden en de ontkalkingsmiddelen van Bravilor.  

Lees meer
Bravilor