Buffalo

Buffalo online kopen

Buffalo is een toonaangevend merk binnen de horeca met een zeer uitgebreid aanbod aan kookapparatuur, keuken machines en accessoires. Het assortiment is werkelijk zeer gevarieerd en alle producten van het merk Buffalo zijn van topkwaliteit, zijn duurzaam en voldoen aan alle veiligheidseisen. Met het merk Buffalo haalt u apparatuur in huis dat jarenlang meegaat, stijlvol is vormgegeven, geweldig is in het gebruik en omdat het assortiment zo groot is kunt u uw aankopen op elkaar afstemmen en uw benodigdheden combineren. Haal kwaliteit, stijl en eenheid in de keuken van uw hotel of restaurant met keukenapparatuur van Buffalo.

HorecaRama en het assortiment Buffalo

Bij HorecaRama kiest u uit tientallen soorten kookapparatuur van het merk Buffalo. Het assortiment Buffalo apparatuur van HorecaRama omvat onder meer rijstkokers, soepketels, verwarmers, bakplaten, bain-marie apparatuur en een ijsmachine. Ook bijzondere keukenmachines zoals een hamburgerpers, een barbecue op gas, een salamander grill of een warme chocolademelk dispenser vindt u in het uitgebreide assortiment Buffalo apparatuur van HorecaRama. Kijk eens in de webshop en laat u verrassen en inspireren door de prachtige apparatuur en machines voor de inrichting van de professionele keuken en bar.

Buffalo en andere topmerken

Buffalo is slechts een van de tientallen topmerken die u vindt bij HorecaRama. U vindt voor de inrichting van de professionele keuken bij HorecaRama nog veel andere merken voor de aanschaf van bijvoorbeeld een gasfornuis of elektrische kookapparatuur. Verder vindt u een assortiment werkkleding, schoonmaakartikelen, producten voor de inrichting van de tafels, een ruim assortiment catering benodigdheden en alles voor de inrichting van de bar. Topmerken zoals Birckenstock, Brabantia, Amefa bestek, Olympia bestek, Buffalo keukenapparatuur vindt u bij HorecaRama. Het ruime en gevarieerde aanbod stelt u in staat uw hotel of restaurant volledig naar smaak en wens in te richten. 

Lees meer
Buffalo