Modular

Modular apparatuur kopen

Modular is een bekend merk in de horeca en biedt een zeer gevarieerd assortiment apparatuur voor de horeca. Dit merk is afkomstig uit Italië en wordt wereldwijd verkocht. Het is dan ook al vele jaren een zeer gewaardeerd merk, met producten van hoge kwaliteit geschikt voor gebruik in de horeca. De producten van Modular zijn verkrijgbaar bij HorecaRama en u heeft een grote keuze uit allerlei artikelen waaronder ovens en friteuses, vaatwassers en koelapparatuur. Meet de producten van Modular kunt u uw keuken op zeer professionele wijze volledig naar wens inrichten.

Modular kooklijnen

De kooklijnen van Modular zijn geschikt voor alle soorten horecakeukens. De Modular 600 kooklijn met name voor de wat kleinere keuken, de Modular 650 voor de middelgrote en de Modular 700 biedt alles voor de grote horecakeuken. Kies uit tal van elektrische kooktoestellen of voor kookapparatuur op gas, uit bakplaten in tal van uitvoeringen en uit veel extra’s op het gebied van accessoires. Bakplaten in verschillende afmetingen, zowel glad als gegroefd of in combinatie. De kooklijnen van Modular zijn bijzonder mooi vormgegeven en zeer professioneel uitgevoerd.

Modular koeling

Ook op het gebied van koeling vindt u bij HorecaRama professionele apparatuur van het bekende merk Modular. Een professionele koelkast bijvoorbeeld, gemaakt van roestvrijstaal met een inhoud van 700 liter. Uitgevoerd met zelfsluitende deuren en voorzien van binnenverlichting. De vrieskast van Modular heeft eveneens een inhoud van 700 liter en zelfsluitende deuren. Een prachtige combinatie koeling apparatuur van het bekende en gerenommeerde merk Modular.

Modular horeca producten

Kijk naar het uitgebreide aanbod producten van het bekende merk Modular voor de inrichting van uw horeca keuken. Kooklijnen en horeca koeling, en tal van accessoires. Een los mandje voor bij het pasta-apparaat van Modular, extra roosters voor de Modular ovens, frites uitschepbakken of een los warmhoud element. HorecaRama biedt een bijzonder uitgebreid aanbod producten van het merk Mudular. 

Lees meer
Modular