Olympia

Olympia online kopen

Olympia heeft een grote, internationale naam opgebouwd in de horeca wereld. Prachtig bestek met een keuze uit allerlei bestekseries, van klassiek tot modern en voor elke portemonnee. Olympia bestek ligt goed in de hand, is gemaakt van de beste materialen en heeft een mooie uitstraling. Naast het bestek van Olympia vindt u bij HorecaRama ook andere producten van dit merk zoals flessenhouders, een groot assortiment isoleerkannen of een soda Siphon. Van de bestekseries van Olympia zijn monstersetjes beschikbaar zodat u de verschillende mogelijkheden met elkaar kunt vergelijken.

Olympia bestek

Kies bij HorecaRama uit wel 15 verschillende bestekseries van Olympia. U kunt van elke serie een monsterset bestellen bestaande uit drie onderdelen van het desbetreffende bestek. U kunt op deze manier verschillende bestekseries van Olympia uitproberen en kijken of het bestek past bij uw wensen en of het bestek goed in de hand ligt. Er zijn bestekseries beschikbaar met een luxe afwerking of juist bestek met strakke lijnen. Wat u ook wilt, u vindt het geschikte bestek bij HorecaRama.

Andere producten van Olympia

De isoleerkannen van Olympia zijn bijzonder mooi vormgegeven en u vindt bij HorecaRama een ruime keus. Een isoleerkan met het opschrift “milk” of “coffee”, geschikt voor bijvoorbeeld een ontbijt buffet. De bediening van de isoleerkannen van Olympia is divers: met een drukknop, een schenktuit, of een schroefdop bijvoorbeeld. De meeste isoleerkannen van Olympia zijn gemaakt van roestvrijstaal of zijn verchroomd en de isoleerkannen zijn doorgaans voorzien van een afgedichte deksel waardoor de warmte nog beter wordt vastgehouden.

Olympia en andere bekende merken

HorecaRama heeft wel 150 bekende merken in het assortiment. Naast de vele bestekseries van Olympia kunt u ook kiezen uit bestekseries van het bekende merk Amefa of Pro Sup. Ook voor accessoires zoals bestekbakken en bestekmanden en bijzondere snijders zoals oestermessen, bestek van melamine of kinderbestek gaat u naar HorecaRama. 

Lees meer
Olympia