Professional Melamineware

Professional melamineware online kopen

Het merk Professional melamineware staat garant voor producten van hoge kwaliteit, hebben een mooie vormgeving en zijn geschikt voor gebruik in de horeca. Melamine heeft veel voordelen: het is uiterst breukbestendig en is bestand tegen hoge en lage temperaturen. U kunt melamine in de vriezer maar ook in de oven en magnetron gebruiken. Lopen uw gasten rond met borden, kommen en bestek dan geeft het een extra veilig gevoel. Immers, indien er onverhoopt een kom valt dan zal deze niet breken. HorecaRama heeft verschillende producten in het assortiment van het merk Professional melamineware.

Professional melamineware bij HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u van het merk Professional melamineware onder andere verschillende schalen en kommen, serveerplateaus en ramekins. Ramekins worden veel gebruikt in de professionele keuken en de ramekins van professional melamineware voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen zodat u deze veilig kunt gebruiken. De producten van Professional melamineware zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, uitvoeringen en kleuren.

Schalen en kommetjes van Professional melamineware

Kies bij HorecaRama uit verschillende schaaltjes van Professional melamineware. De diameters van de schaaltjes variëren van 6cm tot 20cm met verschillende tussenmaten. Gemaakt van hoogwaardige melamine, van zware kwaliteit en breukbestendig. De schaaltjes van Professional melamineware zijn verkrijgbaar in wit of zwart en ook een aparte deksel kan bij HorecaRama worden mee besteld. De ramekins zijn eveneens verkrijgbaar in verschillende diameters, variërend van 6cm tot 9,5cm, geschikt om de heerlijkste gerechtjes te maken zoals een souffle of tiramisu.

Melamine bij HorecaRama

Naast de producten van Professional melamineware kunt u bij HorecaRama nog veel meer artikelen van melamine aanschaffen. Denk aan dienbladen, bestek of een taartstandaard. Melamine heeft veel voordelen waarvan de breukbestendigheid de belangrijkste is. Kies bij HorecaRama uit duizenden artikelen waaronder producten van meer dan 150 bekende merken zoals Professional melamineware. 

Lees meer
Professional Melamineware