Saro

Saro horeca apparatuur

Saro is een groot merk in de horecawereld. Dit Duitse bedrijf maakt dan ook horeca-apparatuur van hoge kwaliteit en heet een ruime keuze uit tal van aantrekkelijke producten. U kunt bij HorecaRama kiezen uit een groot assortiment Saro apparatuur, bij uitstek geschikt en volledig afgestemd op gebruik in de professionele keuken. Het assortiment producten van Saro is werkelijk zeer gevarieerd: van sinaasappelpers tot deegrolmachine en koel vriescombinatie. Kijk eens bij HorecaRama naar alle mogelijkheden als u zoekt naar professionele horeca-apparatuur van dit bekende merk.

Saro: groot in klein apparatuur

Saro heeft veel kleinere keukenapparatuur in het assortiment, welke u kunt aanschaffen bij horeca groothandel HorecaRama. Zo kunt u kiezen voor een sinaasappelpers in verschillende uitvoeringen, een rookpaal voor op het terras, een warmhoudkap of een losse inductie kookplaat. Kies uit deze en tientallen producten van HorecaRama van het bekende merk Saro voor een optimale en gebruiksvriendelijke horeca keuken.

Bijzondere apparatuur van Saro

Naast kleine en grote keukenproducten vindt u ook veel bijzondere producten in het assortiment van Saro. Kijk bijvoorbeeld naar het verwarmd of juist gekoeld buffet eiland of naar rijskasten. Stuk voor stuk producten van hoge kwaliteit met een mooie uitstraling. Verder vindt u een worsten warmhouder, een Glühweinwarmhouder en tal van andere bijzondere producten van het merk Saro.

Saro voor kwaliteit

De producten van Saro hebben een bijzonder hoge kwaliteit, een lange levensduur en geweldige uitstraling. U vindt een ruim assortiment artikelen voor de horeca koeling zoals koelkasten en koelbuffetten, vrieskasten of een open display koelkast. Voor de inrichting van de keuken kiest u uit onder meer koelwerkbanken, bain marie apparatuur, pizzawerkbanken en heteluchtovens. Wilt u uw keuken inrichten met de prachtige producten van Saro? Gaat u voor kwaliteit, duurzaamheid én uitstraling? Kijk dan eens naar het uitgebreide assortiment horeca artikelen van het merk Saro bij HorecaRama. 

Lees meer
Meest verkocht
Rookpaal Rana
Rookpaal Rana
€105,00
€145,00
In winkelwagen
Meest verkocht
Salamander Lynn - 460x255 rooster
Saro