Rational oven

De Rational oven is een zeer populair product en dat is niet zo vreemd als men kijkt wat een Rational oven allemaal kan. De Rational ovens, ook wel combi steamers, zorgen voor een nieuw tijdperk in de bedrijfs- en horecakeuken. Met een Rational oven of het Self Coocking Center beschikt u over een grenzeloze veelzijdigheid: bakken en braden, stomen, blancheren maar ook stoven, grillen, pocheren en meer. En dat alles in één apparaat: de Rational oven. Kies bij horecagroothandel HorecaRama uit verschillende modellen voor de aanschaf van dit geweldige apparaat.

Een nieuwe manier van koken

Met een Rational oven (combisteamer, Self Cooking Center) ontdekt u een geheel nieuwe manier van koken. Met dit geweldige apparaat hoeft u zelf niets meer in te stellen: temperatuur, bereidingstijd, vochtigheid en andere instellingen zal het apparaat voortdurend zelf aanpassen om het optimale resultaat te bereiken. Het scheelt u veel tijd bij routinekarweitjes en programmeren! Bij HorecaRama kiest u uit meer dan twintig modellen. Kijk op de website voor alle modellen en mogelijkheden per model. Een vrijblijvend en kosteloos bezoek van een buitendienst medewerker indien u meer wilt weten over de Rational oven behoort bij HorecaRama tot de mogelijkheden.

Alle soorten ovens bij HorecaRama

Wat u ook zoekt op het gebied van ovens en andere keukenapparatuur: HorecaRama heeft het. Zo’n geweldige Rational oven, maar ook heteluchtovens en magnetrons. Ook voor speciale benodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres: een rijskast bijvoorbeeld, een rookoven of een voedseldroger. Bent u op zoek naar een horecagroothandel met een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod producten, dan zit u bij HorecaRama goed. Naast het grote assortiment professionele apparatuur vindt u bij ons ook alles op het gebied van accessoires voor de oven, reinigingsproducten en uiteraard alles voor uw tafels en het serveren van uw gerechten.

Lees meer