Bormioli Rocco glazen

Bormioli rocco glazen zijn een grote aanwinst voor uw horecaonderneming. Een goed glas van Italiaanse makelij, waarin uw dranken volledig tot hun recht komen. HorecaRama heeft een gevarieerd assortiment Bormioli rocco glazen waaronder tal van prachtige wijnglazen maar ook waterglazen, glazen voor frisdranken en voor thee. Goede wijn is fijn, maar goede wijn drinken uit één van deze glazen is een beleving. Gun uw gasten ook het plezier van een goed glas van het bekende merk Bormioli rocco.

Aanbod Bormioli rocco glazen bij HorecaRama

Bormioli rocco glazen zijn professionele glazen, geschikt voor gebruik in de horeca. Sterk, mooi vormgegeven, verkrijgbaar in tal van uitvoeringen in verschillende lijnen. Kies uit veel verschillende wijnglazen, voor rode wijn, witte wijn en ook glazen voor champagne. Coupeglazen voor het serveren van ijscoupes, borrelglaasjes, glazen voor bier, de zogenaamde flute behoren ook allemaal tot het uitgebreide assortiment Bormioli rocco glazen. Kijk eens op de website om alle Bormioli rocco glazen van HorecaRama te vergelijken.

Wijnglazen Bormioli rocco glazen

Zoekt u mooie wijnglazen die uw wijnen tot hun recht laten komen kies dan voor Bormioli rocco glazen. Bij HorecaRama kunt u kiezen voor verschillende wijnglazen uit de Electra serie. De glazen worden geleverd per 6 stuks en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met een inhoud van 19, 35, 44, 55 of 65cl. U kunt uw assortiment wijnglazen dan ook volledig op elkaar afstemmen. Andere wijnglazen Bormioli rocco zijn onder meer champagne flutes en wijnglazen uit de Fiore serie.

Grote keus Bormioli rocco glazen

Wilt u een grote keuze uit Bormioli rocco glazen kijk dan naar het uitgebreide assortiment van HorecaRama. Er zijn veel verschillende coupeglazen verkrijgbaar, ook in bijzondere uitvoeringen zoals met gebogen steel of met een extra sierlijke rand. Tumbler glazen, longdrink glazen, bierflutes in soorten en maten en ook een fles met beugel behoren allemaal tot het uitgebreide assortiment Bormioli rocco glazen bij HorecaRama.

Lees meer