Carlisle glazen

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een groot aanbod glazen van bekende merken waaronder het merk Carlisle. De glazen van Carlisle zijn gemaakt van polycarbonaat waardoor deze zeer sterk zijn en breuk vrijwel niet mogelijk is. Bijkomend voordeel is dat de glazen vaatwasmachinebestendig zijn. Carlisle glazen zijn dan ook uitermate geschikt voor gebruik in de horeca. Zeker als uw gasten rondlopen zoals tijdens recepties, buffetten of barbecues, zijn Carlisle glazen een goede keus.

Aanbod Carlisle glazen bij HorecaRama

Kies uit verschillende glazen uit bekende series van het merk Carlisle. Wijnglazen in verschillende afmetingen, tumbler glazen, borrelglaasjes en longdrink glazen. Carlisle glazen zijn ook geschikt voor bruiloften en partijen, voor feestjes waarbij ook kinderen zijn en andere bijeenkomsten waarbij door de gasten wordt gelopen. Carlisle glazen hebben een mooie vormgeving en zijn niet van echt glas te onderscheiden. Levering per 12 stuks.

Mooie wijnglazen voor uw tafels

Zoekt u mooie maar onbreekbare glazen voor uw tafels of buffet? De glazen van Carlisle zijn dan heel geschikt. Wijnglazen van Carlisle zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen met een inhoud van 24, 33, 60 of 65 cl. U kunt uw tafels dus volledig inrichten voor verschillende gangen en wijnen. Ook de longdrinkglazen en tumbler glazen zijn bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Carlisle glazen zijn breuk vast en slijtvast, vaatwasmachine bestendig en goed stapelbaar.

Carlisle en andere glazen

Bij HorecaRama kunt u terecht voor de volledige inrichting van hotel en restaurant. Ook voor de aankleding van uw tafels. Naast serviesgoed, kaarsen en menukaarten vindt u een groot assortiment glaswerk, van verschillende merken. Carlisle is een van deze merken. Kies uit prachtige glazen van merken zoals Bormioli Rocco, Duralex of Royal Leerdam. Alle glazen hebben hun eigen uitstraling en voordelen. Carlisle glazen hebben het grote voordeel dat zij breuk vast zijn en vaatwasmachinebestendig.

Lees meer