Durobor glazen

Glazen van het merk Durobor geven u de mogelijkheid uw horecaonderneming een aparte look te geven. Deze hip vormgegeven glazen lijken niet op andere glazen en zijn ook nog eens gemaakt van extreem sterk glas. Elk glas is nét even anders dan een gewoon glas en dit geeft uw restaurant een bijzondere en chique uitstraling. Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden voor aanschaf van glazen van Durobor waaronder wijnglazen, champagne flute, bier flute en andere glazen.

Voetglazen van Durobor bij HorecaRama

Zoekt u een bijzonder voetglas voor het presenteren van wijn? Een glas met een bijzondere uitstraling? Het voetglas uit de serie Grand cru van het bekende merk Durobor heeft een inhoud van 38cl en is heel apart vormgegeven. Een sieraad voor uw tafels. Dit glas wordt geleverd per 6 stuks. Het voetglas uit de serie Triomphe van Durobor is iets groter en heeft een inhoud van 45cl. Een eveneens heel bijzonder vormgegeven voetglas met een chique uitstraling. Dit glas wordt eveneens geleverd per 6 stuks.

Borrelglazen en andere glazen van Durobor

Ook voor borrelglazen met een aparte uitstraling vindt u verschillende mogelijkheden bij de serie van Durobor. Met een inhoud van 5 of 7cl zijn de borrelglaasjes van Durobor echte borrelglaasjes maar ze zien er uit als kleine kunstwerkjes. Durobor biedt verder heel leuke longdrinkglazen en bierflutes en een heel mooie champagne flute met een unieke uitstraling. Kijk eens in de webshop naar alle glazen van Durobor en laat u verrassen door de unieke, chique en bijzondere uitstraling van de glazen van Durobor.

Durobor en andere merk voor glaswerk

Durobor is een van de merken glaswerk welke u bij HorecaRama kunt aanschaffen. Andere merken zijn onder meer Carlisle glazen, gemaakt van kunststof en daardoor breuk vast. Uiterst geschikt voor onder meer buffetten, Bormioli rocco glazen voor een perfecte aankleding van uw tafels en vele andere merken zoals Royal Leerdam, Libbey en Vidivi. Zoekt u glazen met een bijzondere uitstraling? Kijk naar het assortiment Durobor glazen bij HorecaRama.

Lees meer